Prins Harry og hertuginne Meghan:

Mener aviser hacket Meghan

Hertugparets krig mot britiske tabloidaviser intensiveres.

HARDT UT: Prins Harry saksøkte på tirsdag en avis. Nå går han til kamp mot to andre storaviser. Foto: NTB scanpix
HARDT UT: Prins Harry saksøkte på tirsdag en avis. Nå går han til kamp mot to andre storaviser. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

På tirsdag ble det kjent at prins Harry (34) og hertuginne Meghan (38) hadde bestemt seg for å saksøke avisa Mail on Sunday, som følge av en langvarig konflikt. Det hele bunner i at avisa publiserte et privat brev hertuginnen hadde skrevet til faren.

Prinsen uttalte at de var lei av at feilaktig informasjon om dem ble skrevet, og trakk paralleller til måten mora hans - prinsesse Diana - ble behandlet på. Nå viser det seg at hertugparet av Sussex på langt nær er ferdig med sin kamp mot britiske tabloidaviser.

The Guardian skriver at de nå anklager The Sun og Daily Mirror for telefonhacking. Han mener at konas telefon er blitt hacket, og at private meldinger og beskjeder har kommet på avveie.

Bekrefter

Slik Buckingham Palace har beskrevet det, omhandler hackingen at individer har fått tak i telefonsvar som er lagt igjen på hertuginnens mobil.

Det britiske kongehuset bekrefter at prinsen nå ønsker å gå til sak. The Group Newspapers, som eier de to avisene, bekrefter at de har mottatt en stevning, ifølge Sky News.

Medier som Daily Mirror, Sunday Mirror, The Sunday People, Daily Express, Sunday Express, the Daily Star og Daily Star Sunday blir også nevnt i rettsdokumentene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer