«Farmen kjendis»:

Mener filmteam visste om kaffebesøk

Ett av tidenes mest intense «Farmen»-dramaer bunnet i et «ulovlig» besøk til én av kjempehyttene. Deltakere hevder de spilte med åpne kort, men det er helt ukjent for TV 2.

«FARMEN»-DRAMA: Et ulovlig møte på førstekjempehytta samme dagen som tvekampen skulle holdes, fikk konsekvenser for Thomas Felberg. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I søndagens episode av «Farmen kjendis» ble det svært ampert da andrekjempen Lasse Matberg (35) med sine egne øyne så at tvekamp-rivalen Thomas Felberg (49) fikk besøk på førstekjempehytta av tre av forpakterne.

I morgentimene før tvekampen rodde nemlig Öde Spildo Nerdrum (25), Eli Kari Gjengedal (49) og Espen Thoresen (62) over til førstekjempen til det de omtaler som et uskyldig kaffe- og filtersigarettbesøk.

- I grenseland

Det førte til at Matberg ble rasende, og valgte å gå bort fra sin opprinnelig plan om å velge en rettferdig tvekamp-gren. Dermed valgte han tautrekking, noe som til slutt førte til at Felberg valgte å trekke seg fra programmet uten å gjennomføre kampen.

Til Dagbladet forteller flere deltakere at de «ble ropt på og kalt tilbake» da produksjonen ble klar over hva som foregikk. Men ifølge de involverte i «kaffebesøket», hadde tv-produksjonen fått beskjed om hva som skulle skje.

- Det var et kamerateam som visste at vi skulle ut. Vi sa ifra at de gjerne måtte bli med. De sa ikke at vi ikke skulle gjøre det, men vi ble seinere konfrontert med at det var ulovlig. Jeg synes det var litt i grenseland, siden ett av kamerateamene visste om det, forteller Öde Spildo Nerdrum til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer