Mener Johnny Depp jukser med skillsmissepengene

Dramaet mellom Amber Heard og Johnny Depp vil ingen ende ta. 

SKATTEREGEL: På grunn av en skattelette man får ved å donere penger til veldedige formål i USA, mener Amber Heard at han har jukset med donasjonene sine. Foto: NTB scanpix
SKATTEREGEL: På grunn av en skattelette man får ved å donere penger til veldedige formål i USA, mener Amber Heard at han har jukset med donasjonene sine. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Den mye omtalte skilsmissen mellom Amber Heard og Johnny Depp ble avsluttet forrige uke. Heard trakk tilbake voldsanklagene mot Depp, som er aspektet ved saken som har fått mest oppmerksomhet internasjonalt.

Partene inngikk et forlik, og det ble bestemt at Depp skulle utbetale den nette sum av 57 millioner norske kroner til Heard.

Heard hadde imidlertid ikke tenkt å beholde pengene. Da det ble kjent at hun skulle få pengesummen, var hun raskt ute med å fortelle at hver krone skulle gå til veldedige formål.

Det har de også gjort, ettersom Depp besluttet å donere pengene direkte til formålene Heard hadde valgt seg ut. Konflikten mellom de to skuespillerne stoppet imidlertid ikke der. Nå går Heard ut mot Depp, og mener at han har lurt seg unna.

Skatteregel

Det var People som først omtalte saken. Det amerikanske magasinet skriver at Depp besluttet å donere pengene i form av en rekke mindre summer over tid. Magasinet har fått bekreftet at de to organisasjonene har fått pengene.

Det får ekskona til å se rødt.

En talsperson i Heards apparat har i en uttalelse fortalt at Depps metode ikke lar seg gjøre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer