Marius Borg Høiby:

Mener Marius selv må få bestemme om han vil være offentlig person

Kronprinsesse Mette-Marit brøt tausheten om sønnens nye jobb.

SNAKKER OM SØNNEN: Kronprinsesse Mette-Marit kunne tirsdag kveld fortelle på Dagsrevyen at sønnen selv må få velge om han vil være offentlig eller ikke. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
SNAKKER OM SØNNEN: Kronprinsesse Mette-Marit kunne tirsdag kveld fortelle på Dagsrevyen at sønnen selv må få velge om han vil være offentlig eller ikke. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mandag kveld kunne Se og Hør skrive at kronprinsesse Mette-Marits (44) eldste sønn Marius Borg Høiby (21) har fått seg ny toppjobb i London, som trendredaktør for bladet Tempus Magazine.

I sitt eget magasin blir han også omtalt som «prins», selv om Tempus Magazine nå har valgt å fjerne prinsetittelen etter Se og Hørs omtale av saken.

Saken om 21-åringen, og Se og Hørs omtale av den, skapte tirsdag avisoverskrifter i hele landet. Slottet har imidlertid inntil nå latt være å kommentere hans nye jobb og Se og Hørs omtale av den. Kronprinsparet har heller ikke uttalt seg - før nå.

Brøt tausheten

På Dagsrevyen mandag kveld kommenterte kronprinsparet Borg Høibys jobb og Se og Hørs reportasje. De er på besøk i Litauen, og tok seg tid til å svare på reporterens spørsmål.

- Han er en veldig kreativ sjel, er god til å ta bilder og god til å filme, og har ønsket å jobbe kreativt lenge. Han har fått denne jobben som gir han muligheten til å lære, så jeg tror han stortrives. Og så er vi veldig glad for at han har funnet et sted han trives så godt, forteller kronprinsessen til NRK.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer