Sister Wives:

Mener polygamidrømmen er knust

- Er det egentlig rom for flere?

STOR FAMILIE: Kody Brown har til sammen 18 barn med Meri, Christine, Janelle og Robyn. Foto: Puddle Monkey/Prods/Rex/Shutterstock/NTB
STOR FAMILIE: Kody Brown har til sammen 18 barn med Meri, Christine, Janelle og Robyn. Foto: Puddle Monkey/Prods/Rex/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at det har vært en tung periode for TV-profil Kody Brown (53). På bare ett år har han gjennomgått tre skilsmisser, og har nå bare én kone igjen.

Gjennom 17 sesonger har Brown gjort stor suksess i TV-serien «Sister Wives», hvor kameraene har fulgt livet til Brown og hans fire koner; Meri (51), Janelle (53), Robyn (43) og Christine (50).

Nå stiller sistnevnte spørsmål ved eksmannens «polygamidrøm».

- Det er å gi opp en drøm

Kody har bodd med sine tidligere koner i en årrekke, og har til sammen 18 barn med dem.

I den nyeste episoden av spesialprogrammet «Sister Wives: One on One» deler Christine tankene om Kody og Robyns framtid, ifølge People.

- Jeg tror en del av dem alltid vil være litt trist for at dette ikke funket og at storfamilien ikke funket, forklarer hun.

KRISE: Alt er ikke som det skal med familien i «Sister Wives». Her er promoen for sesong 16. Video: TLC Vis mer

Hun mistenker at Kody og Robyn fremdeles sørger over det de har mistet, fordi de levde ut en drøm.

- Det er å gi opp en drøm, og det er ikke en drøm de nødvendigvis ønsket å gi opp. Jeg kan ikke se for meg at de vil lete etter en ny kone.

Programleder Sukanya Krishan spør Christine om grunnen til det, ettersom Robyn alltid har ønsket seg en stor familie.

- Hvis du allerede har så mye som feilet bak deg, vil du virkelig gjøre det samme igjen? Hvis de er lykkelige sammen, og jeg anser de to som sjelevenner, er det egentlig rom for flere?

I samme episode innrømmer Robyn at hun er åpen for å prøve med flere søsterkoner igjen, men er redd fordi det gikk så dårlig med Kodys tidligere ekteskap.

Avslørte årsaken til bruddet

Det var i november i fjor det ble kjent at Christine og Kody hadde gått hver til sitt.

I et intervju med Entertainment Tonight har hun åpnet seg om singellivet.

- Jeg er singel nå, ikke sant? Så jeg bestemmer bare hva jeg vil gjøre og så gjør jeg det. Det har bare vært veldig, veldig enkelt. Alt har bare vært mye enklere når det gjelder planlegging og hverdagsliv, utdyper hun.

DRAMA: Se bildene fra nye «Sister Wives», her blir det drama! Video: TLC Vis mer

Christine har tidligere avslørt at en av årsakene til bruddet var at Kody ikke lenger var tiltrukket av henne.

- Det var forferdelig å høre. Og det er kjempeflaut, forteller Christine i en tidligere episode av «Sister Wives: One-on-One», ifølge Page Six.

- Det var nesten som en lettelse. Jeg kommer ikke til å kjempe noe mer for det, og jeg kommer ikke til å fortsette å gjøre dette hvis du ikke er tiltrukket av meg.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer