«Farmen» 2017:

Mener tv-krangel burde ha vært unngått: - Jeg sprakk

«Farmen»-deltakerne Geir Magne Haukås og Eunike Hoksrød står begge på sitt etter høylytt munnhoggeri.

ILLSINT: Først tordner Geir Magne Haukås (47) mot beskyldninger om løgn. Så svarer Eunike Hoksrød (39) med å skjelle ham ut. Foto: TV 2
ILLSINT: Først tordner Geir Magne Haukås (47) mot beskyldninger om løgn. Så svarer Eunike Hoksrød (39) med å skjelle ham ut. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): «Farmen» er trolig lite uten sitt vante intrigemakeri, og TV 2 gjør ingen unntak i årets sesong. De siste ukene har særlig gnisningene mellom to av årets kanskje største profiler, Geir Magne Haukås (47) og Eunike Hoksrød (39), fått stadig mer tv-tid.

Begge har - både på tv og i media - lagt lite skjul på at de er vidt forskjellige mennesketyper, og at diskusjonene følger deretter.

Munnhoggeriet nådde riktignok nye høyder i kveldens episode, da Haukås og Hoksrød røyk fullstendig i tottene på hverandre over middagsbordet.

Høylytt

Klammeriet oppsto, relativt kort forklart, etter at storbonden Amalie Snøløs (21) ønsket å komme til bunns i påstander om Hoksrød og flere andre deltakere, som tilsa at de ikke ønsket å dra i land ukesoppdraget.

Haukås, som altså satt på disse formuleringene, overhørte deretter samtalen mellom Snøløs og Hoksrød - der sistnevnte beskyldte ham for å lyve.

Det fikk ham til å se rødt.

- Jeg har ikke, under noen omstendigheter, løyet på «Farmen». Det var noe jeg bestemte meg for før jeg flyttet inn på tv-gården, at jeg skulle være ærlig hele veien, forklarer nordlendingen når Dagbladet slår på tråden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer