Elsa Hosk:

- Menn krenket etter ammebilde

Private meldinger renner inn på modellens Instagram-profil.

SVARER PÅ KRITIKKEN: Elsa Hosk skal ha fått en rekke meldinger etter at hun ammet dattera og la ut bilde. Foto: Jamie McCarthy/Getty Images/NTB
SVARER PÅ KRITIKKEN: Elsa Hosk skal ha fått en rekke meldinger etter at hun ammet dattera og la ut bilde. Foto: Jamie McCarthy/Getty Images/NTB Vis mer
Publisert

I midten av februar kunne den svenske modellen Elsa Hosk (32) dele den hyggelige nyheten om at hun og kjæresten Tom Daly hadde fått ei lita datter sammen.

Den lille jenta har fått navnet Tuulikki Joan Daly, og de siste ukene har den nybakte mora delt en rekke bilder av hjerteknuseren. Man skulle tro at bilder av nyfødte babyer bare sørget for varme ordelag i diverse kanaler i sosiale medier, men den gang ei.

På Instagrams historiefunksjon kan nemlig Hosk nå fortelle at en rekke menn føler seg krenket etter ammebilder hun delte på bildedelingstjenesten.

Svarer på kritikken

Bare en drøy måned etter fødsel var modellen tilbake på jobb, og hadde naturligvis med seg dattera som måtte mates i løpet av dagen.

Selv om kommentarene under det aktuelle bildet er rimelig støttende, har Hosk derimot gått ut på Instagram-story og spurt hvorfor et slikt ammebilde er så krenkende for en rekke menn, skriver danske BT.

«Det er interessant hvor mange private meldinger jeg har fått fra menn som er krenket over at jeg poster et ammebilde», skriver hun, og fortsetter:

«Bryster eksisterer faktisk for at vi skal kunne gi barna våre mat».

Dette har så langt vært det første og siste ammebildet modellen har delt med følgerne sine på Instagram.

ENDELIG HER: Elin og CF møtte hverandre på «Paradise Hotel», og nå har de blitt foreldre for tredje gang. Video: Rød Løper Vis mer

- Engel i magen

Det var i september i fjor den kjente modellen avslørte at hun og kjæresten ventet sitt første barn. Kort tid røpet hun at de ventet ei jente.

«Har holdt denne engelen i magen min skjult en stund. Kjenner meg utrolig spent og lykkelig over å få en baby, og å begynne det neste kapittelet i livet med drømmemannen», skrev hun i et Instagram-innlegg den gang.

Den svenske supermodellen og Daly har vært et par siden 2015. Samme år ble hun offisielt en av «englene» i Victoria's Secret-stallen.

Stockholms-jenta tok fatt på modellkarrieren allerede som 14-åring, og spilte basketball i flere år før hun flyttet til New York for å satse for fullt foran kamera.

Hosk har hatt stor suksess internasjonalt siden den gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer