Harvey Weinstein:

Mens «hele» Hollywood vender Weinstein ryggen, valgte Lindsay Lohan å komme med støtteerklæringer

Nå har Hollywood-stjerna slettet uttalelsene.

FIKK UVENTET STØTTE: Den overgrepsanklagede filmprodusenten og Hollywood-mogulen Harvey Weinstein fikk støtte av skuespiller Lindsay Lohan i flere Instagram-innlegg. Nå har Lohan slettet innleggene. Foto: NTB Scanpix
FIKK UVENTET STØTTE: Den overgrepsanklagede filmprodusenten og Hollywood-mogulen Harvey Weinstein fikk støtte av skuespiller Lindsay Lohan i flere Instagram-innlegg. Nå har Lohan slettet innleggene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En rekke utenlandske medier har gjengitt Lindsay Lohans siste uttalelser på sosiale medier, der hun tar Harvey Weinstein (65), Hollywood-mogulen som er anklaget for en rekke seksuelle overgrep, i forsvar.

Nå er Instagram-klippene, som ble publisert på bildedelingsappens historie-funksjon natt til onsdag, slettet.

Ifølge medier som People og Fox News skal Lohan blant annet ha sagt at hun synes synd på Weinstein etter anklagestormen som har herjet de siste dagene, og mener han fortjener bedre.

- Dette er feil

- Det som skjer nå er ikke riktig. Han (Harvey) har aldri gjort meg noe, og vi har laget mange filmer sammen. Jeg synes alle skal stoppe, for dette er feil. Gjør noe, skal Lohan ha sagt til kamera, der hun åpner med å fortelle at hun befinner seg i Dubai.

Beskyldningene mot Harvey Weinstein øker stadig i omfang etter at avisa New York Times slapp en omfattende avsløring om hvordan Hollywood-produsenten skal ha seksuelt trakassert flere kvinner over tre tiår.

Tirsdag fortalte blant andre den italienske filmstjerna Asia Argento til The New Yorker at Weinstein voldtok henne flere ganger, og at hun ikke turte å gjøre motstand i frykt for at han ville ødelegge karrieren hennes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer