Eurovision Song Contest:

Mer corona i Eurovision

Islands delegasjon er i karantene.

I KARANTENE: Island og Polen er så langt satt i karantene, etter at det har blitt oppdaget coronasmitte i delegasjonene. Foto: Shutterstock / NTB
I KARANTENE: Island og Polen er så langt satt i karantene, etter at det har blitt oppdaget coronasmitte i delegasjonene. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I går meldte Aftonbladet at hele Polens delegasjon er satt i karantene grunnet coronasmitte. Nå melder Expressen at også en i den islandske delegasjonen har testet positivt, og de er nå i karantene.

Ifølge EBU har én person har testet positivt for corona under en rutinetest, og resten av delegasjonen vil nå gjennomgå ytterligere tester.

Det betyr at den islandske artisten Daði Freyr (28) og bandet Gagnamagnið også er i karantene. De får heller ikke delta i åpningsseremonien, som skjer søndag kveld.

Personen som er smittet skal ha testet seg søndag, og delegasjonen ble umiddelbart isolert og satt i karantene. Resterende medlemmer i delegasjonen vil nå gjennomføre PCR-tester for å finne ut om fler er smittet.

Artister, scenearbeidere, journalister og andre som jobber både på og bak scenen i Eurovision Song Contest i Rotterdam må gjennomføre hurtigtester hver 48. time.

Polen i karantene

Som nevnt meldte Aftonbladet lørdag at hele Polens delegasjon var satt i karantene på hotellet. Den svenske avisa skrev at én person har testet positivt for corona, og resten av delegasjonen vil nå gjennomgå ytterligere tester.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer