Meryl Streep:

Meryl Streep hyllet Harvey Weinstein som Gud. Nå uttrykker hun sin avsky

Livet har tatt en total vending for Harvey Weinstein etter at avsløringene om ham så dagens lys.

FORFERDET: Meryl Streep har tidligere hyllet Harvey Weinstein for samarbeidet, nå er hun svært overrasket over anklagene. Foto: AFP / Reuters
FORFERDET: Meryl Streep har tidligere hyllet Harvey Weinstein for samarbeidet, nå er hun svært overrasket over anklagene. Foto: AFP / Reuters Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Torsdag publiserte New York Times en omfattende avsløring om Hollywood-produsenten Harvey Weinstein (65) og hvordan han skal ha seksuelt trakassert flere kvinner over tre tiår.

Weinstein, som i 2012 ble kåret til bransjens aller mektigste av magasinet Time, skal ha benyttet sin posisjon til å kontrollere kvinner og menn til å gjøre som han ville gjennom kontrakter og forlik.

Film-mogulens kontrakt med sitt eget selskap «The Weinstein Company» har blitt terminert med umiddelbar virkning, etter at New York Times´ avsløringer kom til overflaten. Og en rekke berømte stjerner har tatt bladet fra munnen og ytret sin avsky overfor Weinstein.

Nå følger også skuespiller Judi Dench (82) opp med nye uttalelser. Hun innrømmer at hun ble tatt på senga da de nye avsløringene så dagens lys.

- Selv om det ikke er tvil om at Harvey Weinstein har hjulpet meg med min filmkarriere de siste 20 åra, var jeg helt uvitende om disse anklagene, som selvsagt er forferdelige, og jeg sender min sympati til de som har lidd og jeg støtter helhjertet de som har snakket ut, forklarer hun i en uttalelse til Newsweek.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer