«Mesternes mester»:

«Mesternes»-Andreas om det blytunge feiltrinnet: - Klarte ikke å skjule følelsene

Skar seg fullstendig.

DRAMATISK: Tidligere håndballspiller Isabel Blanco valgte snowboardstjerna Andreas Ygre Wiig til kveldens nattest. Det gikk ikke helt som sistnevnte hadde håpet på. Foto: NRK
DRAMATISK: Tidligere håndballspiller Isabel Blanco valgte snowboardstjerna Andreas Ygre Wiig til kveldens nattest. Det gikk ikke helt som sistnevnte hadde håpet på. Foto: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Jeg er bitter på meg selv for at jeg manglet noen desiliter i vannkastet, og for at jeg lagde kuben litt for stor. Jeg var bare millimeter unna å bli immun, og å sikre meg en billett til semifinalen.

Han har vist seg som en av årets aller sterkeste konkurrenter. Mange skulle nok gjerne sett Andreas Ygre Wiig (36) slå seg løs i innspurten mot finalen.

Slik ble det ikke.

I kveldens episode av «Mesternes mester», måtte nemlig snowboardstjerna - tydelig preget av skuffelse - forlate konkurransen, i det som bittert nok var sesongens siste nattest.

- Ikke fortjente det

Ukas tema besto av presisjon, der tidligere håndballspiller Isabel Blanco (38) havnet nederst på sammenlagtlista. I stedet for å velge konkurrenten nest nederst, altså Gro Hammerseng-Edin (37), besluttet 38-åringen å ta Ygre Wiig ut i duell.

I episoden erkjenner Blanco at snowboardstjerna ikke fortjente å bli valgt til nattest.

- Det er aldri hyggelig å bli valgt. Jeg følte jeg hadde gjort det bra i konkurransen opp til det punktet, så jeg følte at jeg ikke fortjente det. Samtidig er det sånn spillet fungerer. Jeg har full forståelse for at Isabel ikke ønsket å velge Gro, sier Ygre Wiig, som understreker at han unte sammenlagtvinner Espen Jansen å komme videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer