Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Mesternes mester»-husets hemmelige stjerne-eier: - Veldig stor i Hellas

Gresk superstjerne lånte bort gigavilla.

NY ARENA: I fjorårets sesong ble deltakerne sendt til Frankrike og Monaco for å kjempe om tittelen som «Mesternes mester». I år er de losjet inn i et luksuriøst hus i den greske byen Kalamata. Video: Bjørn Lansem / DBTV. Vis mer

KALAMATA (Dagbladet): Tradisjonen tro innlosjeres årets «Mesternes mester»-deltakere i en over gjennomsnittet luksuriøs feriebolig mens innspillingen pågår.

Den fasjonable villaen, med langt høyere standard enn mange tidligere innspillingshus, ligger idyllisk til på toppen av den greske kystbyen Kalamata - med panoramautsikt over Middelhavet og sol så langt øyet kan se.

Huset, som stiller med eget basseng, grønnsaksåker og utekjøkken, er vanligvis ikke fylt opp av pensjonerte idrettshelter, tv-kameraer og produksjonsansatte fra Norge.

- Umiddelbart forelsket

For det «Mesternes mester»-seerne ikke får vite på tv, er at villaen egentlig tilhører en gresk superstjerne.

POPULÆR: Vicky Stavropoulou har prydet mange magasinforsider i Hellas. Foto: Faksimile
POPULÆR: Vicky Stavropoulou har prydet mange magasinforsider i Hellas. Foto: Faksimile Vis mer

Vicky Stavropoulou (47) er i hjemlandet kjent som skuespiller, og medvirket blant annet i en veldig populær komedie på begynnelsen av 2000-tallet, kalt «Eisai to tairi mou». I seinere tid har hun jobbet som programleder i diverse greske tv-programmer.

- Vi hadde god kontakt med Vicky fra dag én. Hun var i Kalamata under innspillingsperioden, så vi en tilbrakte en del tid med henne på fritida. Hun inviterte også deltakerne på middag en kveld. Hun er visstnok veldig stor i Hellas, forteller «Mesternes mester»-produsent i Rubicon, Marit Aspen, til Dagbladet.

Aspen, som ikke vil oppgi hvor mye produksjonsselskapet måtte punge ut for å låne praktvillaen, forklarer at de fant huset via sin lokale locationspeider i Hellas.

- Vi ble umiddelbart forelsket i det. Vi prøver alltid å finne et hus som står ut i mengden, som kan gi det spesielt særpreg i programmet. Det må være et sted som et vakkert, der deltakerne trives.

Har fulgt programmet

Hun beskriver husets celebre eier som en fantastisk dame.

- Både deltakere og crew ble veldig glade i henne, sier Aspen.

«EUPHORIA STUDIOS»: Eldar Rønning poserer foran deltakerhuset. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
«EUPHORIA STUDIOS»: Frode Grodås i aksjon ved bassenget. Sjekk utsikten! Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
«EUPHORIA STUDIOS»: Else-Marthe Sørlie Lybekk. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
«EUPHORIA STUDIOS»: Else-Marthe Sørlie Lybekk og Anita Moen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
«EUPHORIA STUDIOS»: Tonje Sørlie nedenfor deltakerhuset. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
«EUPHORIA STUDIOS»: Eldar Rønning ringer hjem til familien i Norge på Facetime. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet

Selv synes skuespilleren det er stor stas å låne bort feriehuset sitt til en norsk tv-innspilling.

- Det er en ære. Jeg er imponert over både idrettsutøvere og crew, og synes det er fantastisk at «Euphoria Studios» (villaens navn) har blitt en del av et så populært tv-program. Alle var så hyggelige og sprudlende, og passet perfekt med husets atmosfære.

- Har du sett noe på «Mesternes mester» selv?

PÅ MIDDAG: Vicky Stavropoulou med Frode Grodås, Odd Sørli, Anita Moen og Bartosz Piasecki. Foto: Ine Barlie. 
PÅ MIDDAG: Vicky Stavropoulou med Frode Grodås, Odd Sørli, Anita Moen og Bartosz Piasecki. Foto: Ine Barlie.  Vis mer

- Ja, såklart! Det var faktisk ganske rørende, forteller 47-åringen, som skryter av Norge.

- Jeg var allerede kjent med deler av den norske kulturen, med vikingene, Ibsen og Munch, og lærte mye om det moderne Norge da «Mesternes mester» var på besøk. Jeg føler meg heldig som har fått lære å kjenne dette flotte landet enda bedre, sier hun.

Årets «Mesternes mester» nærmer seg slutten på tv, med finalesendig neste lørdag. Fortsatt kjemper fotballspiller Frode Grodås, skihopper Anders Jacobsen, kickbokser Tonje Sørlie og snøbrettkjører Helene Olafsen om den gjeveste tittelen. En av dem må forlate konkurransen, og «Euphoria Studios», i kveld.

HVEM STRIKKER BEST?: I lys av den velomtalte strikke-kommentaren til «Mesternes mester»-programleder Dag Erik Pedersen, har Dagbladet utfordret årets deltakere, og ham, i nettopp strikking. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media