Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Tom Hilde og Kine Olsen Vedelden:

«Mesternes Mester»-profilene røper romanse

Fant tonen under innspillingen.

RØPER ROMANSE: Kine Olsen Vedelden og Tom Hilde møttes på «Mesternes mester»-innspilling. Der oppsto det søt musikk. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
RØPER ROMANSE: Kine Olsen Vedelden og Tom Hilde møttes på «Mesternes mester»-innspilling. Der oppsto det søt musikk. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Forrige uke var det premiere på den tiende sesongen av «Mesternes Mester» på NRK, hvor flere av landets tidligere idrettsstjerner kjemper om å hente hjem seieren.

NYTT PAR: Det er i ukens Se og Hør «Mesternes mester»-profilene avslører forholdet sitt. Foto: Faksimile fra Se og Hør
NYTT PAR: Det er i ukens Se og Hør «Mesternes mester»-profilene avslører forholdet sitt. Foto: Faksimile fra Se og Hør Vis mer

I sesong etter sesong får TV-seerne bli bedre kjent med idrettsheltene, samtidig som de også lærer hverandre å kjenne gjennom flere uker i konkurransen. I årets sesong er det imidlertid to deltakere som har funnet tonen ekstra godt.

Tirsdag skriver Se og Hør at det har oppstått romantikk mellom tidligere cheerleader Kine Olsen Vedelden (24) og tidligere skihopper Tom Hilde (31) i kulissene på Mallorca.

- Ja, vi er kjærester, og har det veldig fint sammen, bekrefter de to overfor ukebladet.

Saken fortsetter under bildet.

FIT FOR FIGHT: Glenn Solberg, Lars Berger, Pål Anders Ullevålsæter, Tom Hilde, Ole Martin Årst, Kine Olsen Vedelden, Hanne Haugland, Ann Kristin Flatland, Karoline Dyhre Breivang og Karina Hollekim utgjør deltakergruppa i den tiende sesongen av «Mesternes mester». Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
FIT FOR FIGHT: Glenn Solberg, Lars Berger, Pål Anders Ullevålsæter, Tom Hilde, Ole Martin Årst, Kine Olsen Vedelden, Hanne Haugland, Ann Kristin Flatland, Karoline Dyhre Breivang og Karina Hollekim utgjør deltakergruppa i den tiende sesongen av «Mesternes mester». Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer

De kommende ukene konkurrerer kjæresteparet mot hverandre i håp om å bli den neste «Mesternes Mester»-vinneren, og mens Tom Hilde la karrieren på hylla for et knapt år siden, la 24-åringen opp allerede i en alder av 21.

Berømt far

Olsen Vedelden gjorde seg godt bemerket i idretten, men er også kjent for å være datteren til Egil Drillo Olsen (76) - en av norsk fotballhistories aller største. Som trener for det norske landslaget førte han Norge til den legendariske seieren over Brasil i 1998, blant annet.

Til Dagbladet har Olsen Vedelden tidligere fortalt at det ikke alltid har vært like lett å komme seg ut av pappas skygge.

- Det var alltid litt vanskelig i oppveksten. Ettersom pappa er en offentlig profil, så tror folk at de kan si eller spørre om hva de vil. Eksempelvis om jeg er i en sosial setting, hvor jeg møter nye som oppdager at jeg er dattera hans ... Da begynner de gjerne å Google fordi de skal sjekke det ene eller det andre, for så å ta det opp med meg. Jeg tror ikke noen mener det vondt, og jeg har forståelse for at folk er nysgjerrige. Men det kan oppleves ubehagelig, sa hun.

- VILLE IKKE DRITE MEG UT: Egil «Drillo» Olsen ble ikke imponert over dattera, Kine Olsen, sine balltalenter under årets kjendiskamp på Norway Cup. Video: Henriette Eilertsen / Reporter: Julie Solberg Vis mer Vis mer

24-åringen gikk først i pappas fotspor - så oppdaget hun cheerleading.

- Jeg spilte fotball da jeg var mindre. Etter hvert som jeg ble eldre og drev med diverse idretter, kom det til et punkt hvor jeg følte at jeg måtte velge. Jeg har en oppfatning om at man får et slags kall når det kommer til idrett. Når du først oppdager det du vil drive med, er det ingen tvil: For meg var det cheerleading, fortalte hun.

På spørsmål om hvordan foreldrene reagerte da dattera valgte bort fotballen, påpekte «Mesternes Mester»-deltakeren at hun aldri har opplevd press hjemmefra.

- (...) At fotballen var ute av bildet, var nok ingen stor skuffelse for dem. Jeg tror pappa så den komme. Jeg har aldri vært særlig interessert i fotball. Jeg kan mye, fordi jeg har vokst opp med fotballen, men da jeg selv spilte, var det litt sånn at du heller kunne finne meg i et hjørne hvor jeg sto og slo hjul, sa hun lattermildt.

PRØVELSE: En etter en holdt de pusten, Tom Hilde og de andre hopperne. Hvem klarte å svømme lengst under vann på Fuerteventura? Svaret får du i denne videoen. Video: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer Vis mer Vis mer

La opp

Tom Hilde har på sin side tatt gjeve lagmedaljer i hoppbakken både her hjemme i Norge og i internasjonale mesterskap, men våren 2018 kom beskjeden om at han hadde lagt hoppskiene på hylla.

- Jeg har vært med lenge nok. Det er tolv år siden jeg tok mine første verdenscuppoeng på Lillehammer. Det var ikke en enormt vanskelig avgjørelse om at nok er nok. Jeg har lagt ned nok treningstimer og reist mye. Totalpakka som utøver er ferdig, sa han til NTB i mars i fjor.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!