Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Tom Hilde og Kine Olsen Vedelden:

«Mesternes»-paret har blitt samboere

Kjærligheten blomstrer for idrettsprofilene.

BOR SAMMEN: Tom Hilde og Kine Olsen Vedelden fant tonen foran tv-kameraene: Foto: Privat
BOR SAMMEN: Tom Hilde og Kine Olsen Vedelden fant tonen foran tv-kameraene: Foto: Privat Vis mer

Under innspillingen av «Mesternes Mester» i fjor oppsto det søte toner mellom tidligere skihopper Tom Hilde (31) og tidligere cheerleader Kine Olsen Vedelden (25).

I januar i fjor røpet paret at de ble dyttet i riktig retning av med-deltaker Ole Martin Årst (45).

- Han mente vi ville utgjøre et godt par. Vi er ganske sjenerte begge to, så det var ikke snakk om at noen av oss ville ta initiativ, sa Olsen Vedelden i P3morgen.

Hun fortalte at det var Hilde som tok det første steget. Romansen kom imidertid ikke til uttrykk på tv-skjermen.

Nå har paret tatt steget videre, og har flyttet sammen.

Det var VG som først skrev om saken.

- Gutteleilighet

Olsen Vedelden bekrefter den hyggelige nyheten overfor Dagbladet.

- Vi har vel i praksis «bodd sammen» siden vi kom hjem fra «Mesternes Mester»-innspillingen for 1,5 år siden. Siden da har vel mine ting sakte, men sikkert, blitt flyttet over til Tom sin leilighet, og siden vi har det så fint sammen får det fortsette sånn, skriver hun i en tekstmelding.

Det var en glad Pål Anders Ullevålseter som møtte oss etter seieren i «Mesternes mester». Vis mer

Hun legger imidlertid ikke skjul på én ting:

- Det må sies at det er helt klart Tom sitt hjem, for det er en skikkelig gutteleilighet med gitarer, datamaskiner og hoppdresser over alt. Det går veldig bra med oss i alle fall, skriver hun.

Idrettspar

Olsen Vedelden gjorde seg godt bemerket i idretten, men er også kjent for å være datteren til Egil Drillo Olsen (76) - en av norsk fotballhistories aller største. Som trener for det norske landslaget førte han Norge til den legendariske seieren over Brasil i 1998, blant annet.

Til Dagbladet har Olsen Vedelden tidligere fortalt at det ikke alltid har vært like lett å komme seg ut av pappas skygge.

Tom Hilde har på sin side tatt gjeve lagmedaljer i hoppbakken både her hjemme i Norge og i internasjonale mesterskap, men våren 2018 kom beskjeden om at han hadde lagt hoppskiene på hylla.

I disse dager går den ellevte sesongen av «Mesternes mester» på skjermen. Fredag måtte Egil Hegle Svendsen (34) reise hjem fra konkurransen.