Oppladning til årets Met-galla:

Met-antrekkene som fikk slakt

Ble sammenliknet med en «Teletubby» og en omelett.

VERSTE ANTREKK: Met-gallaen byr hvert år på en prestisjetung rød løper der kjendisene viser seg frem i dyrt design. Det er imidlertid ikke alltid antrekkene vinner publikum. Her er Madonna, Sarah Jessica Parker og Helen Lasichanh på Met-gallaen i antrekk som har fått slakt av moteanmelderne. Foto: NTB Scanpix
VERSTE ANTREKK: Met-gallaen byr hvert år på en prestisjetung rød løper der kjendisene viser seg frem i dyrt design. Det er imidlertid ikke alltid antrekkene vinner publikum. Her er Madonna, Sarah Jessica Parker og Helen Lasichanh på Met-gallaen i antrekk som har fått slakt av moteanmelderne. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Hvert år på denne tida arrangeres den årlige veldedighetsgallaen «The Met Gala» i New York, og natt til tirsdag skjer det igjen.

Arrangementet, som er til inntekt for Metropolitan Museum of Art sitt Costume Institute, ses på som et av verdens mest fasjonable eventer.

I år, som alle andre år, er det store forventninger til hva kjendisene har på seg, og hvilke designere de har valgt å fronte. Selv om antrekkene ofte er nøye planlagt, er det imidlertid ikke alle som treffer spikeren på den røde løperen likevel.

Vi har samlet noen av Met-gallaens verste antrekk gjennom tidene:

2009: Madonna

Temaet for kveldens festligheter var «Models as Muse», og alt som kunne krype og gå av verdens kjendiselite var til stede ikledd deres aller fineste stas.

Antrekket Madonna gikk for den kvelden var designet av Louis Vuitton, som hun var modell for, men ifølge motekritikerne liknet antrekket mer på et futuristisk måneantrekk, enn et gallaplagg.

2011: Freida Pinto

I 2011 var det skuespillerstjernen Freida Pinto som hanket inn stemmer for kveldens verste antrekk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer