SKULLE PÅ «JULEMORGEN»: Kronprinsesse Mette-Marit og prinsesse Ingrid Alexandra skulle egentlig være gjester på «Julemorgen» på mandag. Kronprinsessen har avlyst på grunn av sykdom. Nå skal kronprins Haakon gjeste programmet sammen med datteren.
 Foto: Stella Pictures
SKULLE PÅ «JULEMORGEN»: Kronprinsesse Mette-Marit og prinsesse Ingrid Alexandra skulle egentlig være gjester på «Julemorgen» på mandag. Kronprinsessen har avlyst på grunn av sykdom. Nå skal kronprins Haakon gjeste programmet sammen med datteren. Foto: Stella PicturesVis mer

Mette-Marit avlyser

Kronprinsessen er fortsatt syk.

(Dagbladet): Kronprinsesse Mette-Marit har avlyst sin planlagte tv-opptreden på julaften i programmet «Julemorgen» på grunn av sykdom.

Sammen med datteren prinsesse Ingrid Alexandra skulle hun være gjest i NRK programmet.

Nå skal kronprins Haakon gjeste programmet sammen med datteren.

Også på onsdag ble kronprinsesse Mette-Marit nødt til å avlyse på grunn av sykdom. Da skulle hun deltatt på opptakene til slottets årlige julekonsert.

- Kronprinsessen er syk, sier kommunikasjonssjef for slottet, Sven Gjeruldsen til Dagbladet.

Han ønsker ikke å utdype kronprinsessen sykdom utover det.

Det er imidlertid ikke den eneste gangen kronprinsessen har blitt nødt til å avlyse en av sine offisielle opptredener denne høsten.

Også tidligere i høst måtte kronprinsessen melde avbud da hun skulle avsløre temaet for sin masteroppgave på Virke-konferansen i Oslo. Den gang hadde hun influensa.

- Vi har fått beskjed om at hun har fått influensa og at hun dessverre ikke kan delta her i dag, sa kommunikasjonsrådgiver for Virke-konferansen, Hanne Valdø, til Dagbladet.