NY KJÆRESTE: På Instagram deler Agnete Johnsen bildet av kjæresten sin med fansen.  Foto: Arne V. Hoem / Dagbladet 
NY KJÆRESTE: På Instagram deler Agnete Johnsen bildet av kjæresten sin med fansen.  Foto: Arne V. Hoem / Dagbladet Vis mer

MGP-Agnete viste kjæresten fram for fansen

- Min beste venn, min kjærlighet.

(Dagbladet): 21 år gamle Agnete Johnsen har gjort seg kjent gjennom en rekke konkurranser i beste sendetid.

Nylig er det nok imidlertid hennes deltakelse i Melodi Grand Prix og Eurovision vi husker henne best for. Låta «Icebreaker» kom til topps i Norge, og nådde opp til en 13. plass under en av delfinalene.

Siden har det vært stille rundt artisten. Etter bildene på sosiale medier å dømme, har artisten tilbragt mye tid hjemme i nord. Det med hennes utkårede, muligens.

Onsdag delte nemlig Johnsen et bilde av kjæresten sin til sine over 23 000 følgere på Instagram. Den utkårede er 20 år gamle Gøran Harila fra Vadsø.

Happy birthday to my best friend, my love, @goranharila ❤️ 🎉

Et bilde publisert av @aggibaggi

Det var VG som først omtalte saken.

Bildet viser paret smilende inn i kameraet. «Gratulerer med dagen til min beste venn, min kjærlighet», har hun skrevet. Under har kjæresten kommentert at han elsker henne, etterfulgt av flere hjerter.

Artisten har tidligere hintet om en flamme overfor iFinnmark, der hun beskrev ham som en gutt fra Finnmark på hennes alder.

Det har ikke lykkes Dagbladet å innhente kommentar fra artistens management onsdag kveld.

Johnsen ble kjent som frontfigur i Melodi Grand Prix Jr.-gruppa The BlackSheeps. De vant både den norske og den nordiske finalen med landeplagen «Oro jaska beana» i 2008.

Hun har også gjort seg kjent som artist i en rekke talentkonkurranser gjennom åra. Da hun i 2014 vant «Skal vi danse», ble hun den yngste vinneren.