Mia Gundersen til sykehus før «Skal vi danse»-comebacket

- Det var rett og slett ingenting igjen.

HAR VIRUS: Mia Gundersen har fått et virus, som gjør at hun har mistet stemmen. Likevel strålte hun på scenen i kveld. Foto: Øistein Norum Monsen
HAR VIRUS: Mia Gundersen har fått et virus, som gjør at hun har mistet stemmen. Likevel strålte hun på scenen i kveld. Foto: Øistein Norum MonsenVis mer

(Dagbladet): I kveld gjorde Mia Gundersen «comeback» i «Skal vi danse».

Men oppladningen var alt annet enn optimal for skuespilleren og artisten. Hun måtte nemlig på sykehus før hun strålte foran publikum i kveld.

- I går hadde jeg ingen stemme i det hele tatt. Det var rett og slett ingenting igjen, sier Gundersen til Dagbladet.

Ifølge God Kveld Norge stilte Gundersen som «horemammaen» Sarraghina fra musikalen «Nine». Det var samme nettsted som først omtalte sykehusbesøket.

Hun tok kjapt kontakt med legen sin, og ble sendt til undersøkelse på Rikshospitalet.

- Legen sa at «denne gangen må du legge inn årene, Mia», forteller Gundersen.

Hun nektet likevel å legge seg ned for å være syk, og startet i stedet sin egen behandling. Etter en god natts søvn inntok Gundersen badstua.

- Jeg satt og svetta og svetta, og pustet inn eucalyptus og indiske oljer. Deretter tok jeg en iskald dusj, forteller Gundersen.

Da hun våkna dagen etter, var hun betraktelig bedre.

- Jeg har aldri opplevd før at jeg har vært så dårlig den ene dagen og i orden dagen etter. Men mirakler skjer jo, sier Gundersen med et smil.

- Er du frisk igjen nå?

- Jeg er ikke helt god, men det har jeg da aldri vært. Jeg har fått en langvarig forkjølelse. Den kommer nok til å sitt i ei stund, sier Gundersen.