Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Michael Bublé bekrefter at sønnen (3) har kreft

- Vi er knust.

BER FANSEN OM STØTTE: Michael Bublé forteller at sønnen er rammet av kreft. Nå håper han at fansen vil be for familien i den tøffe tida.  Foto: NTB Scanpix
BER FANSEN OM STØTTE: Michael Bublé forteller at sønnen er rammet av kreft. Nå håper han at fansen vil be for familien i den tøffe tida.  Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den kanadiske artisten Michael Bublé (41) skriver på sin egen Facebook-side at sønnen Noah (3) er rammet av kreft.

- Vi er knust etter å ha blitt informert om at vår eldste sønn Noah er rammet av kreft. Han gjennomgår nå behandling i USA, skriver artisten.

I fem år har Bublé vært gift med den argentinske skuespilleren og modellen Luisana Lopilato (29), og det var i august 2013 at fikk de sønnen Noah sammen.

HAR TO BARN: Michael Bublé og kona Lusiana Lopilato har to sønner. Nå er den eldste rammet av kreft. Foto: NTB Scanpix
HAR TO BARN: Michael Bublé og kona Lusiana Lopilato har to sønner. Nå er den eldste rammet av kreft. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vil vinne kampen

Bublé skriver videre at paret nå har satt karrieren på vent, for å vie all deres tid og oppmerksomhet til å hjelpe Noah å bli frisk.

- Vi håper at dere vil respektere privatlivets fred, og be for oss i denne vanskelige tiden. Vi har en lang vei fremfor oss, og håper at vi vil vinne denne kampen, med støtte fra familie, venner og fans verden rundt.

Artisten og kona har to barn sammen, hvor den yngste, Elias, ble født i januar. Paret ble forlovet i 2009, og to år senere giftet de seg i en privat seremoni i Buenos Aires.

Suksess

Bublé har gjort stor suksess verden over, med flere titalls millioner solgte plater.

Debutalbumet hans, «Michael Bublé», kom ut i 2003, men større kommersiell suksess fikk han med albumet «It's Time».

Hans tredje album «Call Me Irresponsible», ble gitt ut 1. mai 2007 og har solgt flere millioner plater. Han er i disse dager aktuell med albumet «Nobody but me».

Feliz día de la madre !! Happy Mother's Day @luisanalopilato !! #myhero #bestmommy #bestfriend

A photo posted by Michael Bublé (@michaelbuble) on

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!