Michael Caine:

Michael Caine har slanket seg 13 kilo: - Mine dager er talte

Frykter å bli rammet av kreft.

ØNSKER Å SE BARNEBARNA VOKSE OPP: Michael Caine har gjort enorm suksess som skuespiller, men har den siste tida fokusert hovedsakelig på å forbedre helsa. Foto: Espen Røst / Dagbladet
ØNSKER Å SE BARNEBARNA VOKSE OPP: Michael Caine har gjort enorm suksess som skuespiller, men har den siste tida fokusert hovedsakelig på å forbedre helsa. Foto: Espen Røst / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den britiske skuespilleren Michael Caine (84), som ble adlet i 2000, forteller i et større intervju med The Sun at han har gjennomgått store livsstilsendringer den siste tida.

84-åringen, som tidligere drakk én flaske sprit, i tillegg til å røyke flere pakker med sigaretter daglig, har gått ned hele 13 kilo.

Ifølge ham selv er motivasjonen å se barnebarna vokse opp, i tillegg til å forsøke å minimere risikoen for kreft.

- Jeg vet at mine dager er talte, så det har vært min største bekymring, sier han til avisa.

- Vil leve lenge nok

84-åringen, som blant annet kan smykke seg med to Oscar-priser, er kjent fra en rekke filmer, deriblant «Alfie», «The Dark Knight» og nå nylig «Now You See Me 2».

I løpet av en lang karriere har han altså lagt bak seg store suksesser, og mener det var nødvendig å forbedre helsa både når det kommer til jobb og privatliv.

- Jeg har gått ned 13 kilo fordi jeg vil se barnebarna vokse opp. Det er et tvillingpar på seks år, og en gutt på sju. Jeg vil gjerne leve lenge nok til å se eldstemann fylle 17 år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer