Michael Douglas har strupekreft

Skal gjennomgå strålebehandling.

OPTIMISTISK: Hollywood-stjerne Michael Douglas har fått kreft. Han sier i en kunngjøring at han er svært optimistisk. Foto: AFP PHOTO/FILES/Mandel NGAN
OPTIMISTISK: Hollywood-stjerne Michael Douglas har fått kreft. Han sier i en kunngjøring at han er svært optimistisk. Foto: AFP PHOTO/FILES/Mandel NGANVis mer

||| Skuespilleren Michael Douglas (65) har fått strupekreft og skal gjennomgå behandling.

Douglas bekrefter diagnosen og forteller at han nå skal gjennomgå åtte uker med strålebehandling og kjemoterapi, skriver det amerikanske bladet People.

- Jeg er svært optimistisk, sier han i en kunngjøring.

- Ikke i USA Ifølge en talsperson for den 65 år gamle Hollywood-skuespilleren, har legene godt håp om at behandlingen vil lykkes og at Douglas vil bli frisk igjen.

Talsperson Allen Burry opplyser overfor New York Daily News at Douglas for tida befinner seg utenfor USA, men ønsker ikke å oppgi nøyaktig hvor.

Han ønsker heller ikke å gi noen nærmere detaljer angående når behandlingen begynner.

Michael Douglas er sønn av Hollywood-legenden Kirk Douglas og skuespiller Diana Dill. Han har vunnet tre Golden Globe-priser og to Oscar-priser, den ene i 1987 for rollen som Gordon Gekko i filmen «Wall Street».

Tre barn Douglas er også med i oppfølgeren til Oliver Stones klassiske film fra 80-tallets amerikanske finansmiljø. Filmen har fått tittelen «Money Never Sleeps» og har premiere i september.

Michael Douglas har de siste ti årene vært gift med den 25 år yngre skuespilleren Catherine Zeta-Jones. Paret har to barn sammen.

Han har også sønnen Cameron fra sitt ekteskap med Diandra Douglas. Cameron ble dømt til fem års fengsel for narkotikahandel tidligere i år.

GIFT I TI ÅR: Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones har to barn sammen. Foto: STELLA PICTURES
GIFT I TI ÅR: Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones har to barn sammen. Foto: STELLA PICTURES Vis mer