Michael Douglas sønn har sluppet ut av fengsel. Skuespilleren har tatt på seg ansvaret for sønnens tragedie

- Jeg har vært en dårlig far.

FOKUSERTE PÅ KARRIEREN: Skuespiller Michael Douglas innrømmer at han har vært en dårlig far for sin eldste sønn, Cameron Douglas, som har sittet i fengsel for nakotikabeslag. Foto: NTB/Scanpix.
FOKUSERTE PÅ KARRIEREN: Skuespiller Michael Douglas innrømmer at han har vært en dårlig far for sin eldste sønn, Cameron Douglas, som har sittet i fengsel for nakotikabeslag. Foto: NTB/Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den Oscar-belønte skuespilleren Michael Douglas innrømmer i flere intervjuer at han har vært en fraværende far for sin eldste sønn, Cameron Douglas (37). Cameron ble i 2010 dømt til fem års fengsel for narkotikarelaterte lovbrudd, og deretter dømt til fire og et halvt år til for besittelse av narkotika i fengselet.

Mandag denne uken ble han løslatt, og Michael Douglas har fortalt i flere intervjuer mens sønnen satt inne, at han er fast bestemt på å være en bedre far enn det han har vært tidligere.

Fokuserte på karrieren

Michael Douglas sa i et intervju med The Guardian at han ikke hadde satt familien først da han var en ung far, og fokuserte på å bygge en karriere gjennom filmer som «Wall Street».

- Jeg har tatt på meg skylden, jeg var en dårlig far. - En dårlig far som jobbet hardt for å prøve å skaffe seg en karriere.

Michael Douglas er også far til sønnen Dylan og datteren Carys, som han har sammen med skuespilleren Catherine Zeta-Jones.

Da Cameron først ble dømt i mai 2010, sa Michael følgende til Vanity Fair:

- Jeg har også tilstått at jeg var på rehab for 20 år siden. Så noen av disse problemene er også gener. Jeg mistet broren min av en overdose for fire år siden, og jeg har en annen bror som har slitt i mange år, sa en åpenhjertig Michael Douglas da.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer