Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Michael Jackson blir ikke begravet på Neverland

Selv Schwarzenegger prøvde å få det til.

BEGRAVES IKKE HER: Michael Jackson vil ikke begravet på Neverland-tomten, slik familien ønsket. Foto: AP Photo/Chris Carlson/Scanpix
BEGRAVES IKKE HER: Michael Jackson vil ikke begravet på Neverland-tomten, slik familien ønsket. Foto: AP Photo/Chris Carlson/Scanpix Vis mer

|||(Dagbladet.no): Det er mye som er usikkert rundt Michael Jacksons begravelse, men nå kan LA Times melde at i hvert fall én ting er helt klart: Han vil ikke bli begravet på Neverland-ranchen.

Det var familiens ønske at den nå avdøde popkongen skulle stedes til hvile på tomten i Santa Barbara, og selv delstatens guvernør Arnold Schwarzenegger trakk i trådene for å få dette ønsket oppfylt.

Men ifølge en kilde LA Times har snakket med var det hele til ingen nytte. California har nemlig regler mot at begravelser kan finne sted på privat grunn, og tiden strakk rett og slett ikke til for å få endret reglene i Jacksons tilfelle.

- Det er ingens skyld. Alle i Santa Barbara synes at dette er veldig synd, sier kilden til avisa.

Fredagens minnestund som var planlagt avholdt på Neverland førte til hodebry for myndighetene, som mente at området ikke var forberedt på de enorme menneskemengdene som ville finne veien dit.

MANGE BLOMSTER: Det er etterhvert mange hilsener fra fansen utenfor portene til Neverland. Foto: AP Photo/Michael A. Mariant/Scanpix
MANGE BLOMSTER: Det er etterhvert mange hilsener fra fansen utenfor portene til Neverland. Foto: AP Photo/Michael A. Mariant/Scanpix Vis mer

Lt. Butch Arnoldi hos sheriffen i Santa Barbara County sier til LA Times at tofilsveien Figueroa Mountain Road ikke er laget for den store mengden biler, og at de nå jobber med å finne ut hvordan denne situasjonen kan løses.

Det ryktes også at minnestunden kan finne sted på Staples Centre, konsertarenaen i Los Angeles Downtown der Michael Jackson sist sto på scenen under generalprøven til London-konsertene.

Talsmann for Santa Barbara County William Boyer sa i dag at de var blitt bedt om å forberede byen til en eventuell minnestund, men at Jackson-familien foreløpig ikke hadde gitt dem noen detaljer de kunne jobbe ut fra.

Politiet i Los Angeles holdt møter med familien i går, men det ble da ikke tatt noen avgjørelser om en minnestund eller sted for begravelsen.

GJØR KLAR: Arbeidere jobbet i dag med å klargjøre Neverland for en eventuell minnestund på området. Foto: AP Photo/Chris Carlson/Scanpix
GJØR KLAR: Arbeidere jobbet i dag med å klargjøre Neverland for en eventuell minnestund på området. Foto: AP Photo/Chris Carlson/Scanpix Vis mer