Michael Jacksons niese hadde lært seg Bjørgens navn

Omer Bhatti (26) og Genevieve Jackson (21) var på stadion for å heie fram Marit Bjørgen til gull.

MELDTE GULL: Omer Bhatti og Genevieve Jackson, niesa til Michael Jackson, var sikker på at Marit Bjørgen kom til å ta gull. Foto: Anders Grønneberg
MELDTE GULL: Omer Bhatti og Genevieve Jackson, niesa til Michael Jackson, var sikker på at Marit Bjørgen kom til å ta gull. Foto: Anders GrønnebergVis mer

- Det var min idé å ta med Genevieve opp hit, forteller Omer Bhatti til Dagbladet.

Musikeren står på Gratishaugen med strålende utsikt over hele Kollen-anlegget. Bhatti har tatt med sin musikkpartner Genevieve Jackson opp hit for å vise henne norsk skikultur.

- Jeg sto på ski for første gang i dag - inne i et radiostudio, forteller Bhatti.

- Og han var skikkelig god, sier Jackson og ler.

Klikk her for å sende inn dine beste VM-øyeblikk

- Internasjonal appell Omer Bhatti har vært svært tilknyttet Michael Jackson hele sitt liv, og Genevieve Jackson er popkongens niese.

Nå er de to aktuelle med låta «All around the World», en singel som skal slippes i 67 land.

- Jeg ønsket å lage en låt med internasjonal appell. Dette er noe jeg har hatt lyst til å gjøre i lang tid, forteller Bhatti.

Lært seg navnet Genevieve er i Norge bare noen få dager, men til tross for at forholdene er perfekte for skigåing, kommer hun ikke til å prøve seg i sporet.

- Jeg er litt redd, men jeg har prøvd det for noen år siden, forsikrer hun.

Oppe på stadion venter de spent på at langrennskonkurransen skal starte, og Jackson har allerede lært seg navnet på den hun skal heie på.

- Marit Bjørgen!