TREBARNSFAR: Jacksons barn Paris Jackson (t.v.), Prince Michael Jackson II, også kjent som "Blanket" og Prince Michael Jackson I (t.h.) sto på scenen under farens bisettelse i Los Angeles' Staples Center. Foto: Scanpix/AP Photo/Mark J. Terrill)
TREBARNSFAR: Jacksons barn Paris Jackson (t.v.), Prince Michael Jackson II, også kjent som "Blanket" og Prince Michael Jackson I (t.h.) sto på scenen under farens bisettelse i Los Angeles' Staples Center. Foto: Scanpix/AP Photo/Mark J. Terrill)Vis mer

Michaels barn kan bli realitykjendiser

- Jackson-show har premiere i desember.

|||Michael Jacksons tre barn kan komme til å dukke opp i den kommende realityserien «The Jacksons: A Family Dynasty».

Det melder kabelnettverket A&E TV, skriver musikkbladet Rolling Stone.

Men i samme melding framholdes det at de tre barna ikke vil inngå fast i serien.

Us Weekly var først ute og meldte at de tre barna kunne komme til å dukke opp i serien. Men flere av familiemedlemmene til barna, spesielt Michael Jacksons eldste søster Rebbie, føler at Michael Jackson selv ville vært svært imot TV-eksponeringen, ettersom han selv var svært nøye med å holde barna unna rampelyset.

Men A&E TV holder døra for en mulig «gjesteopptreden» åpen, og skriver i en pressemelding: «Filmingen pågår nå. Og utover i produksjonen ser vi muligheten for at brødrenes vei vil krysse andre familiemedlemmers vei. Likevel kan vi ikke nå si hvem som kommer til å gjøre seg gjeldende i serien».

«The Jacksons: A Family Dynasty» vil ifølge kabelnettverket få sin premiere i desember. Serien var i utgangspunktet tenkt som et program om Jackson-brødrenes forsøk på en gjenforening, men produsentene fortsatte å lage flere programmer etter Michael Jacksons død.

- Vi har 23 personer nå i serien, som alle heter Jackson til etternavn, sier produsent Jodi Gomes til Us Weekly, og legger til:

- De har gjort en flott jobb når det gjelder å åpne opp om det å miste en bror.


(NTB)