Melania Trump:

Michelle Obamas blikk da hun fikk luksusgave av Melania sa alt. Hva var egentlig i boksen?

Gaveutvekslingen gikk trolig en helt annen vei enn hva Trump-paret hadde sett for seg. 

HAR MED SEG GAVE: En stor politieskorte fulgte Donald Trump til Det hvite hus. Der ble han og Melania tatt imot av Obama-paret. Video: CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fredag kveld norsk tid ble Donald Trump offisielt innsatt som USAs nye president, som følge av at han vant det mye omtalte valget i november 2016.

Alle øyeblikk ble fulgt med argusøyne fra tilskuere verden over, og i ettertid har nærmere hvert eneste steg han og førstedamen Melania Trump tok blitt analysert.

Flere har bitt seg merke i at Melania Trump, få timer før hun offisielt ble landets førstedame, overrakte en gave til Michelle Obama - som etter åtte år i jobben som FLOTUS (First Lady of the United States) fredag kveld takket for seg.

Gaven var fra det eksklusive smykkehuset Tiffany & Co, i hvert fall om vi skal dømme ut fra esken den var innpakket i. Flere har stilt seg spørsmål ved hva boksen inneholdt. Var det et speil? Et serveringsfat? Kanskje et stort halssmykke?

Viral reaksjon

Michelle og Baracks reaksjon har også gått viralt etter gaveoverrekkelsen. Øverst i artikkelen kan du se video av det mange omtaler som kleint, da Melania og Donald Trump dukket opp med den mystiske blå esken.

Michelle Obama vet ikke helt hvor hun skal gjøre av seg og snur seg mot kameraet. Gaven blir så gitt videre til den avtroppende presidenten, som heller ikke vet hvor han skal gjøre av Tiffany-esken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer