Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Mick Jagger:

Mick Jagger (73) har blitt åttebarnsfar

Rolling Stones-stjerna og hans 29 år gamle kjæreste har blitt foreldre. 

BLE PAPPA IGJEN: Mick Jagger har fått sitt åttende barn, med sin nåværende kjæreste Melanie Hamrick. 73-åringen er oldefar, men lar ikke det stoppe ham. Foto: Barry Brecheisen/Invision/AP, NTB scanpix
BLE PAPPA IGJEN: Mick Jagger har fått sitt åttende barn, med sin nåværende kjæreste Melanie Hamrick. 73-åringen er oldefar, men lar ikke det stoppe ham. Foto: Barry Brecheisen/Invision/AP, NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I juli kom nyheten om at Rolling Stones-vokalist Mick Jagger (73) skulle bli far for åttende gang.

Det er Jaggers 29 år gamle kjæreste, ballerinaen Melanie Hamrick, som skulle ha barnet hans. Det bekreftet Jaggers representanter overfor People.

Nå har rockestjernen og kjærestens sønn endelig kommet. Det bekrefter talspersonen hans Bernard Doherty overfor BBC.

Ifølge uttalelsen skal Jagger ha vært til stede på sykehuset under fødselen. Den lille gutten ble født i New York. Barnet har det bra, og paret ber om privatliv nå den kommende tida.

Rockeren begynte å date Hamrick i 2014, etter at hans mangeårige partner L'Wren Scott døde.

Jaggers allerede eksisterende barn, Georgia, James, Jade, Elizabeth, Lucas, Karis og Gabriel, er i aldere fra 17 til 45 år. I tillegg har rockeren to barnebarn. Han er også oldefar.

Artisten er kjent for sine mange forhold med kvinner.

Han har vært gift en gang, med Bianca De Macias. Han hadde også et mangeårig forhold til modellen Jerry Hall. Totalt har Jagger barn med fire kvinner, og Hamrick blir det femte.

73-åringen har heller ikke lagt musikkarrieren på hylla. I desember ga Rolling Stones ut albumet «Blue & Lonesome», som fikk terningkast fem av Dagbladets anmelder.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!