Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Mikael Persbrandt narkomistenkt igjen

Anmeldt etter politirazzia på luksushotell.

NARKOMISTENKT: Mikael Persbrandt er nok en gang mistenkt for narkotikabesittelse. Foto: Stella Pictures
NARKOMISTENKT: Mikael Persbrandt er nok en gang mistenkt for narkotikabesittelse. Foto: Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): Skuespiller Mikael Persbrandt (47) er narkomistenkt igjen.

«Hamilton»-skuespilleren er blitt anmeldt for nok en nakotikaforbrytelse. Det skriver den svenske avisa Aftonbladet. Anmeldelsen kom etter en politiaksjon på luksushotellet Clarion hotell i Stockholm natt til fredag.

- Det stemmer at det finnes en anmeldelse mot ham for narkotikaforbrytelse, som ble gjort den 15. april, sier Ove Hagdahl ved Södermalmspolisen.

Narkotatt i januar For bare en måned siden ble det kjent at Persbrandt må betale 30 dagsbøter, noe som tilsvarer 13 500 svenske kroner.

Grunnen var at han ble pågrepet for kokainbruk etter en narkorazzia den 16. januar i år. Skuespilleren var da på vei hjem fra utestedet Soap Bar i Stockholm i 02.30-tida.

Politiet ønsker verken å svare på om skuespilleren er blitt holdt under oppsikt den siste tida, eller om han ble ført til politistasjonen for å avlevere narkotest.

Risikerer tre års fengsel Ifølge Aftonbladet ble også en annen person pågrepet under den samme razziaen natt til fredag. Denne personen beskrives som en «velkjent kriminell».

Persbrandt har ikke svart på avisas henvendelser. Aftonbladet skriver at Persbrandt risikerer inntil tre års fengsel dersom han skulle bli funnet skyldig.

- Jeg kjente ingen rus av kokainen. Derimot av vinet jeg drakk den kvelden, sa Persbrandt i politiforhøret i januar, ifølge nettsida Metro.

- Elsker kokain Skuespilleren er kjent fra blant annet «Beck»-serien, og ligger for tida i hardtrening for hovedrollen som actionhelten Carl Hamilton i tre nye filmer basert Jan Guillous bøker.

Etter at han ble pågrepet i januar, skal Persbrandt først ha nektet for å ha tatt det narkotiske stoffet. Etter at en urinprøve viste spor av kokain, erkjente han derimot bruken i et politiavhør.

- Jeg elsker kola, det er bare slik, sa Persbrandt i avhøret.

Kola er et slanguttrykk for kokain. Den svenske Expressen.se fikk tak i rapporten fra avhøret.

- Det var tydelig at Persbrandt var påvirket av kokain. Han hadde hvite fragmenter i nesa, noe som viste at han hadde sniffet det, skriver politiet, ifølge Expressen.se.

Da ba Persbrant politiet om å overse saken.

- Du kommer til å ødelegge for den neste filmen min om du gjør dette. Om det er overskrifter du vil ha, kommer du til å få det, sa han i avhøret, ifølge Expressen.se.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media