Mikaela Kellner blir hyllet verden over

- Jeg har bare stoppet en tyv, ikke reddet noen liv.

STOPPET TYVEN: Bare iført bikini stoppet Mikaela Keller mobiltyven. Nå blir hun hyllet av folk fra hele verden. Foto: Jenny Adolfsson/TT / NTB scanpix
STOPPET TYVEN: Bare iført bikini stoppet Mikaela Keller mobiltyven. Nå blir hun hyllet av folk fra hele verden. Foto: Jenny Adolfsson/TT / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Historien om svenske Mikaela Kellner som la en mobiltyv i bakken, bare iført bikini, har denne uka gått landet rundt.

Nå har historien spredt seg og Kellner er omtalt i medier også langt utenfor Skandinavias grenser.

- Det er helt merkelig. Jeg hadde aldri forestilt meg at det kunne bli sånn, sier Kellner, som jobber som etterforsker i Stockholm-politiet.

- Jeg er sjokkert

Hun forteller at hun har fått henvendelser fra journalister over hele verden, og at telefonen har ringt døgnet rundt.

- Jeg er litt sjokkert, for jeg gjorde jo bare jobben min. Det har ringt journalister fra hele verden. Fra USA, Canada, Brasil, Argentina og Eritrea. Neste uke skal jeg være med i et radioprogram, sier hun til Dagbladet.

Det er ikke bare journalister som kontakter Kellner. Hun har også fått drøssevis av henvendelser fra privatpersoner.

- Folk sender meg meldinger og skriver hvor takknemlige de er for at jeg stoppet tyven. Det er veldig hyggelig, men det eneste jeg gjorde var å stoppe et tyveri av en mobiltelefon. Jeg har ikke reddet noen liv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer