Mila Kunis avslører: - Vi var «venner med fordeler»

I dag er Mila Kunis og Ashton Kutcher gift og venter sitt andre barn. Men forholdet deres har ikke alltid vært like seriøst. 

VENTER BARN: Ashton Kutcher og Mila Kunis venter sitt andre barn sammen. Men forholdet deres startet ganske overfladisk: I et ferskt intervju avslører nemlig Kunis at de to var såkalte «venner med fordeler» før de ble kjærester. Foto: Robyn Beck / Scanpix
VENTER BARN: Ashton Kutcher og Mila Kunis venter sitt andre barn sammen. Men forholdet deres startet ganske overfladisk: I et ferskt intervju avslører nemlig Kunis at de to var såkalte «venner med fordeler» før de ble kjærester. Foto: Robyn Beck / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Både Kunis og Kutcher er kjent for å hegne om sitt privatliv, men i et ferskt intervju med Howard Stern åpner førstnevnte opp om hvordan hun og ektemannen ble sammen.

De to ble først kjent som tenåringer da de spilte kjærester i TV-serien «That '70s Show», men det var først i 2012 at romantikk oppsto.

Har du lest denne? Slik gikk det med «That '70s Show»-stjernene

Entertainment Tonight har sitert Kunis' intervju med Stern, der det kommer fram at de to skuespillerne ble enige om å forsøke å være «venner med fordeler» etter å ha møttes på en prisutdeling etter ikke å ha sett hverandre i lang tid.

Levde ut filmene sine

Mens Kunis hadde kommet ut av et ni år langt forhold, var Kutcher nyskilt.

Passende nok har begge spilt i filmer der løsere relasjoner er tema. Mens Kunis var å se i «Friends With Benefits» i 2011 hadde Kutcher en rolle i «No Strings Attached» samme år.

Begge filmene tok utgangspunkt i det å ha en seksuell relasjon uten å være romantisk involvert.

- Hvis vi bare hadde fulgt med på disse filmene burde vi ha visst at den dritten der ikke funker i det virkelige liv, sier Kunis til Stern, ifølge Entertainment Tonight.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer