VENTER BARN: Ashton Kutcher og Mila Kunis venter sitt andre barn sammen. Men forholdet deres startet ganske overfladisk: I et ferskt intervju avslører nemlig Kunis at de to var såkalte «venner med fordeler» før de ble kjærester. Foto: Robyn Beck / Scanpix
VENTER BARN: Ashton Kutcher og Mila Kunis venter sitt andre barn sammen. Men forholdet deres startet ganske overfladisk: I et ferskt intervju avslører nemlig Kunis at de to var såkalte «venner med fordeler» før de ble kjærester. Foto: Robyn Beck / Scanpix Vis mer

Mila Kunis avslører: - Vi var «venner med fordeler»

I dag er Mila Kunis og Ashton Kutcher gift og venter sitt andre barn. Men forholdet deres har ikke alltid vært like seriøst. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Både Kunis og Kutcher er kjent for å hegne om sitt privatliv, men i et ferskt intervju med Howard Stern åpner førstnevnte opp om hvordan hun og ektemannen ble sammen.

De to ble først kjent som tenåringer da de spilte kjærester i TV-serien «That '70s Show», men det var først i 2012 at romantikk oppsto.

Har du lest denne? Slik gikk det med «That '70s Show»-stjernene

VENNER I LANG TID: Kutcher og Kunis har kjent hverandre siden 1998, da de spilte kjæresteparet Jackie og Michael i TV-serien «That '70s Show». Foto: Scanpix
VENNER I LANG TID: Kutcher og Kunis har kjent hverandre siden 1998, da de spilte kjæresteparet Jackie og Michael i TV-serien «That '70s Show». Foto: Scanpix Vis mer

Entertainment Tonight har sitert Kunis' intervju med Stern, der det kommer fram at de to skuespillerne ble enige om å forsøke å være «venner med fordeler» etter å ha møttes på en prisutdeling etter ikke å ha sett hverandre i lang tid.

Levde ut filmene sine

Mens Kunis hadde kommet ut av et ni år langt forhold, var Kutcher nyskilt.

Passende nok har begge spilt i filmer der løsere relasjoner er tema. Mens Kunis var å se i «Friends With Benefits» i 2011 hadde Kutcher en rolle i «No Strings Attached» samme år.

Begge filmene tok utgangspunkt i det å ha en seksuell relasjon uten å være romantisk involvert.

- Hvis vi bare hadde fulgt med på disse filmene burde vi ha visst at den dritten der ikke funker i det virkelige liv, sier Kunis til Stern, ifølge Entertainment Tonight.

- Vi tok hverandre i hånda og sa «La oss bare ha det moro!». Jeg mener, vi levde bokstavelig talt ut filmene våre.

GRAVID: Mila Kunis er filmaktuell for tida, og stilte på visning av «Bad Moms» mandag iførte en kjole som såvidt viste fram babymagen. Foto: Kristina Bumphrey / Scanpix
GRAVID: Mila Kunis er filmaktuell for tida, og stilte på visning av «Bad Moms» mandag iførte en kjole som såvidt viste fram babymagen. Foto: Kristina Bumphrey / Scanpix Vis mer

Venter barn nummer to

Etter noen måneder hadde imidlertid begge fått nok av å være «venner med fordeler», og ble enige om å være kjærester istedenfor.

I 2014 ble paret forlovet. Senere samme år ble de foreldre for første gang da datteren Wyatt Isabelle kom til verden.

I fjor giftet de seg i en hemmelig bryllupsseremoni, og i juni i år ble det kjent at skuespillerparet venter sitt andre barn.

Kutcher har tidligere gitt tydelig uttrykk for at han er svært fornøyd med å være Kunis' utkårede.

Under en konferanse i fjor kom han for eksempel med følgende freidige utspill:

- Forrige uke så gikk jeg en tur med Mila Kunis, som er min forlovede. Jeg får lov til å ha sex med henne. Det er fantastisk!

Kunis på sin side har tidligere fortalt at hun egentlig aldri ville gifte seg, til hun innså at Kutcher var mannen i hennes liv.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer