Mila Kunis avslørte hemmelig «svindeljobb»

- Alle trodde sannsynligvis at du var i store økonomiske problemer.

ULOVLIG SALG: I et nylig intervju avslører skuespillerstjernen Mila Kunis at hun tidligere har solgt falske t-skjorter sammen med en venninne. Foto: NTB Scanpix
ULOVLIG SALG: I et nylig intervju avslører skuespillerstjernen Mila Kunis at hun tidligere har solgt falske t-skjorter sammen med en venninne. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Den amerikanske skuespilleren Mila Kunis (34) er kanskje mest kjent fra den amerikanske tv-serien «That 70's Show», men har også gjort suksess i filmer som «Black Swan», «Friends With Benefits» og «Bad Moms».

I et intervju med Conan O’Brien i hans populære talkshow «Late Night with Conan O’Brien» tidligere denne måneden, åpnet skuespillerstjernen opp om en helt annen karriere enn sin suksess som skuespiller.

Til talkshowverten fortalte nemlig 34-åringen at hun sammen med en venninne solgte falske T-skjorter på slutten av 90-tallet.

Ifølge Kunis var businessen kun ment å skulle hjelpe venninnen, som trengte penger raskt.

- Vi pleide å dra ned til sentrum i Los Angeles og kjøpe T-skjorter og singleter for nærmere to cent. Så kjøpte vi strykemerker og strøk på klærne, forteller skuespillerstjernen under intervjuet, ifølge Huffington Post.

På den tiden var boyband som «Backstreet Boys» og «NSYNC» svært populære, og det var dermed bilder og logoer av disse bandene som prydet de fleste av T-skjortene de laget- og solgte videre til en langt dyrere pris.

Stilte opp gratis

Samtidig som Kunis holdt på med den ulovlige businessen, spilte hun også inn serien «That 70's Show». Hun forteller at hun ofte ble kjent igjen på gata, også da hun solgte T-skjortene.

Saken fortsetter under:

SUKSESS: Mila Kunis gjorde suksess gjennom sin rolle i tv-programmet «That´70 Show i slutten på 90-tallet. Her sammen med sine medskuespillere. Foto: 20TH CENTURY FOX / Album
SUKSESS: Mila Kunis gjorde suksess gjennom sin rolle i tv-programmet «That´70 Show i slutten på 90-tallet. Her sammen med sine medskuespillere. Foto: 20TH CENTURY FOX / Album Vis mer

Når hun forteller dette reagerer programlederen med vantro.

- Alle trodde sannsynligvis at du var i store økonomiske problemer, uttalte han.

Men ifølge Huffington Post var skuespilleren kun en god venn som aldri tok seg betalt av venninnen.

Ble kjæreste med skuespillerkollega

Nå har imidlertid Kunis gitt opp t-skjortebusinessen, og driver fullt og helt med skuespillerkarrieren.

For tiden er hun opptatt med innspillingen av «The Spy Who Dumped Me» som har premiere neste år, mens hun vier resten av sin tid til barna Wyatt Isabelle Kutcher (3) og Dimitri Portwood Kutcher (1) som hun har sammen med skuespiller Ashton Kutcher (39).

Mila Kunis og Ashton Kutcher møttes for første gang da de spilte kjærester i «That 70's Show».

Den gang var Kunis bare 15 år gammel, og hun har tidligere uttalt at Kutcher ga henne sitt første kyss.

Siden den gang har mye skjedd.

Saken fortsetter under:

FAMILIE: Mila Kunis og Ashton Kutcher møtte hverandre for første gang da de spilte kjærester i «That '70s Show». Nå har de sitftet en familie sammen. Foto: AFP/NTB Scanpix.
FAMILIE: Mila Kunis og Ashton Kutcher møtte hverandre for første gang da de spilte kjærester i «That '70s Show». Nå har de sitftet en familie sammen. Foto: AFP/NTB Scanpix. Vis mer

I april 2012 ble kollegaene kjærester i virkeligheten. To år etter fridde «Two and a Half Men»-kjekkasen, og åtte måneder seinere jublet de av glede da datteren Wyatt så dagens lys.

I fjor avslørte superparet at de er gravide igjen, og i november i fjor kunne paret juble over å ha fått en sønn.

- Vil ikke oppdra en drittsekk

Tidligere har Kunis og Kutcher uttalt at de begge to elsker småbarnstilværelsen, og når det kommer til barneoppdragelse er de begge fast bestemt på å oppdra barna til å bli jordnære og skikkelig folk.

Ifølge Huffington Post er paret opptatt av at de ikke skal fostre opp små divaer med stjernenykker.

I et tidligere intervju på det australske radioshowet «The Kyle and Jackie O Show» fortalte Kunis at dette er en innstilling hun og ektemannen har hatt lenge:

- Et samtaletema vi hadde selv før vi fikk barn var stadig: «Hvordan oppdrar man et barn til å ikke bli en drittsekk?», fortalte hun til latter fra programlederne den gang, ifølge Huffington Post.

«Black Swan»-stjernen la til at verken hun eller Kutcher hadde noe luksusliv i oppveksten, og at de ikke ønsker at barna deres skal vokse opp til å bli kravstore.

- Det er så viktig, fordi vi begge kommer fra ganske beskjedne kår og var fattige i oppveksten. Vi har i høyeste grad skapt suksessen vår selv og er veldig bevisste på verdien av penger, la hun til den gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer