Mila Kunis avslørte hemmelig «svindeljobb»

- Alle trodde sannsynligvis at du var i store økonomiske problemer.

ULOVLIG SALG: I et nylig intervju avslører skuespillerstjernen Mila Kunis at hun tidligere har solgt falske t-skjorter sammen med en venninne. Foto: NTB Scanpix
ULOVLIG SALG: I et nylig intervju avslører skuespillerstjernen Mila Kunis at hun tidligere har solgt falske t-skjorter sammen med en venninne. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Den amerikanske skuespilleren Mila Kunis (34) er kanskje mest kjent fra den amerikanske tv-serien «That 70's Show», men har også gjort suksess i filmer som «Black Swan», «Friends With Benefits» og «Bad Moms».

I et intervju med Conan O’Brien i hans populære talkshow «Late Night with Conan O’Brien» tidligere denne måneden, åpnet skuespillerstjernen opp om en helt annen karriere enn sin suksess som skuespiller.

Til talkshowverten fortalte nemlig 34-åringen at hun sammen med en venninne solgte falske T-skjorter på slutten av 90-tallet.

Ifølge Kunis var businessen kun ment å skulle hjelpe venninnen, som trengte penger raskt.

- Vi pleide å dra ned til sentrum i Los Angeles og kjøpe T-skjorter og singleter for nærmere to cent. Så kjøpte vi strykemerker og strøk på klærne, forteller skuespillerstjernen under intervjuet, ifølge Huffington Post.

På den tiden var boyband som «Backstreet Boys» og «NSYNC» svært populære, og det var dermed bilder og logoer av disse bandene som prydet de fleste av T-skjortene de laget- og solgte videre til en langt dyrere pris.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer