LAR SEG IKKE PILLE PÅ NESA: Mila Kunis er ikke typen som dekker seg til når hun ammer, uansett om det er i en park eller på en flyplass. Det har vakt reaksjoner, forteller skuespilleren i et ferskt intervju med Vanity Fair. Foto: Gilbert Flores / Broadimage / Scanpix
LAR SEG IKKE PILLE PÅ NESA: Mila Kunis er ikke typen som dekker seg til når hun ammer, uansett om det er i en park eller på en flyplass. Det har vakt reaksjoner, forteller skuespilleren i et ferskt intervju med Vanity Fair. Foto: Gilbert Flores / Broadimage / Scanpix Vis mer

Mila Kunis nekter å dekke seg til når hun ammer

- Hvis det ikke er noe for deg, se vekk!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Selv om amming er noe av det mest naturlige en mor kan gjøre, er det av flere ansett som en kontroversiell aktivitet i det offentlige rom.

Det har skuespiller Mila Kunis fått erfare, skriver Vanity Fair.

I et ferskt intervju med magasinet forteller 32-åringen at hun har fått sterke reaksjoner når hun har gitt dattera Wyatt Isabelle (21 mnd.) mat på for eksempel en flyplass, en park eller en restaurant.

- Det var mange ganger jeg ikke hadde med meg noe å dekke meg til med (...). Hvorfor gjorde jeg det i offentligheten? Fordi jeg måtte gi barnet mitt mat, sier Kunis til magasinet.

- Tenkte «herregud»

Videre forteller skuespilleren at hun ved flere anledninger ble stirret på av fremmede som var tydelig ukomfortable med amminga.

- Det fikk alltid meg og mannen min til å føle oss litt merkelig. Vi ble overraska fordi folk faktisk så på oss som om vi burde skamme oss, og vi tenkte «herregud» fordi det absolutt ikke er en seksuell handling.

Samtidig understreker Kunis overfor Vanity Fair at hun ikke lot blikkene påvirke måten hun ammet på.

- Hvis det ikke er noe for deg, se vekk, lyder den klare oppfordringa fra den kommende tobarnsmoren.

Kunis er ikke den eneste Hollywood-stjerna som har opplevd ammerefs.

Da Alyssa Milano publiserte et bilde på sin Instagram-konto av seg selv som ammet dattera, ble det bråk i kommentarfeltet.

Også Jaime King har gjort liknende øvelse, og skrev i bildeteksten at amming ikke burde være tabu.

SNART TOBARNSFORELDRE: Mila Kunis og Ashton Kutcher venter barn nummer to. De fikk sitt første barn, dattera Wyatt Isabelle, i oktober 2014. Foto: Scanpix
SNART TOBARNSFORELDRE: Mila Kunis og Ashton Kutcher venter barn nummer to. De fikk sitt første barn, dattera Wyatt Isabelle, i oktober 2014. Foto: Scanpix Vis mer

Var «venner med fordeler»

I juni ble det kjent at Wyatt Isabelle skal bli storesøster. Dermed blir Kunis og ektemannen Ashton Kutcher tobarnsforeldre.

At forholdet til de to skuespillerne skulle ende opp med å bli så seriøst var ikke nødvendigvis planen fra start, har Kunis tidligere fortalt.

Ifølge 32-åringen var nemlig hun og Kutcher såkalte «venner med fordeler» en periode, før de bestemte seg for å satse på et forhold.

I 2014 kom deres førstefødte til verden, og i fjor sommer giftet paret seg i en superhemmelig seremoni.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer