Mila Kunis nekter å dekke seg til når hun ammer

- Hvis det ikke er noe for deg, se vekk!

LAR SEG IKKE PILLE PÅ NESA: Mila Kunis er ikke typen som dekker seg til når hun ammer, uansett om det er i en park eller på en flyplass. Det har vakt reaksjoner, forteller skuespilleren i et ferskt intervju med Vanity Fair. Foto: Gilbert Flores / Broadimage / Scanpix
LAR SEG IKKE PILLE PÅ NESA: Mila Kunis er ikke typen som dekker seg til når hun ammer, uansett om det er i en park eller på en flyplass. Det har vakt reaksjoner, forteller skuespilleren i et ferskt intervju med Vanity Fair. Foto: Gilbert Flores / Broadimage / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Selv om amming er noe av det mest naturlige en mor kan gjøre, er det av flere ansett som en kontroversiell aktivitet i det offentlige rom.

Det har skuespiller Mila Kunis fått erfare, skriver Vanity Fair.

I et ferskt intervju med magasinet forteller 32-åringen at hun har fått sterke reaksjoner når hun har gitt dattera Wyatt Isabelle (21 mnd.) mat på for eksempel en flyplass, en park eller en restaurant.

- Det var mange ganger jeg ikke hadde med meg noe å dekke meg til med (...). Hvorfor gjorde jeg det i offentligheten? Fordi jeg måtte gi barnet mitt mat, sier Kunis til magasinet.

- Tenkte «herregud»

Videre forteller skuespilleren at hun ved flere anledninger ble stirret på av fremmede som var tydelig ukomfortable med amminga.

- Det fikk alltid meg og mannen min til å føle oss litt merkelig. Vi ble overraska fordi folk faktisk så på oss som om vi burde skamme oss, og vi tenkte «herregud» fordi det absolutt ikke er en seksuell handling.

Samtidig understreker Kunis overfor Vanity Fair at hun ikke lot blikkene påvirke måten hun ammet på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer