Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Miley Cyrus lider av en hjertesykdom

Røper 16-åringen i ny selvbiografi.

SELVBIOGRAFI: 16 år er tydeligvis ikke for ungt til å utgi en selvbiografi. Her poserer Miley Cyrus med boka "Miles To Go". Foto: Scanpix
SELVBIOGRAFI: 16 år er tydeligvis ikke for ungt til å utgi en selvbiografi. Her poserer Miley Cyrus med boka "Miles To Go". Foto: Scanpix Vis mer

|||(Dagbladet.no): Disney-barnestjernen Miley Cyrus (16) fra «Hannah Montana» lider av en hjertesykdom som gjør at hjertet hennes slår for fort, skriver The Insider.

- Det er ikke farlig, men det bekymrer meg. Det går aldri en dag på scenen uten at jeg tenker på hjertet mitt, skriver Cyrus i selvbiografien «Miles to Go».

16-åringen har allerede har tjent millioner av dollar på å selge «Hannah Montana»-produkter til jenter i alderen seks til tolv, såkalte tweens. Nå har hun altså lansert en selvbiografi, angivelig for å komme nærmere fansen.

DUKKE: Miley Cyrus har tjent millioner av kroner på salget av "Hannah Montana"-produkter. Foto: Scanpix
DUKKE: Miley Cyrus har tjent millioner av kroner på salget av "Hannah Montana"-produkter. Foto: Scanpix Vis mer

- Det står masse om å bli mobbet og masse om kjærlighetsbrudd, og det er noe som er veldig vanskelig å skrive om og veldig enkelt å kjenne seg igjen i. Og jeg ville at fansen alltid skulle kunne kjenne seg igjen i meg, så jeg tror det var veldig viktig å skrive boka, sier Cyrus til MTV.com.

DISNEY-JENTE: Miley Cyrus har så tette bånd til Disney-konsernet at hun feiret 16-årsdagen sin i Disneyland i California i fjor høst. Foto: Scanpix.
DISNEY-JENTE: Miley Cyrus har så tette bånd til Disney-konsernet at hun feiret 16-årsdagen sin i Disneyland i California i fjor høst. Foto: Scanpix. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling