GIFT: Etter alt å dømme har Miley Cyrus og Liam Hemsworth giftet seg. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Etter alt å dømme har Miley Cyrus og Liam Hemsworth giftet seg. Foto: NTB ScanpixVis mer

Miley Cyrus og Liam Hemsworth er gift

Etter dager med spekulasjoner, bekrefter popstjerna ekteskapet på Instagram.

Siden søndag kveld har lekkede filmsnutter fra en god venn av stjerneparet Miley Cyrus (26) og Liam Hemsworth (28) ført til massive spekulasjoner om at paret har giftet seg i all hemmelighet. Onsdag kveld bekrefter Cyrus ekteskapet på bildedelingstjenesten Instagram.

De nevnte filmsnuttene viser blant annet Miley i en hvit, lang kjole, lik en brudekjole. Hun er sammen med Liam, og de to skjærer opp det som kan se ut som ei bryllupskake.

Fra den samme mobiltelefonen skal det også ha blitt lekket flere videoer fra den angivelige bryllupsfesten.

Og etter dager med spekulasjoner har Cyrus nå valgt å dele tre bilder av hun og Hemsworth hvor hun er kledd i en brudekjole og han er kledd i dress.

Under et bilde av at de kysser, skriver hun at de trolig har kysset én million ganger. I et nytt innlegg, under to bilder av at de omfavner hverandre, skriver hun «12.23.18». Mens under det siste innlegget for kvelden skriver hun «10 år etter …».

Cyrus' bildetekster har ført til spekulasjoner om at lille julaften kan ha vært bryllupsdatoen.

Bekreftelsen

Under et av innleggene har en bruker kommentert «Gratulerer, du har giftet deg med den kjekkeste mannen i Hollywood», hvorpå Cyrus har svart «Ikke sant».

Blant gratulantene finner vi to av popstjernas søsken, Brandi (31) og Trace (29). Førstnevnte har kommentert «DYREBAR.», mens broren Trace har kommentert «Dere to er skapt for hverandre».

Også Justin Biebers kone, Hailey Bieber, har gratulert paret ved å kommentere tre hjerter under ett av bildene. Hun og Cyrus har for øvrig vært nære venner i en årrekke.

- Privat feiring

En kilde sier til People Magazine at bryllupsseremonien deres var privat og ble holdt hjemme i Franklin i Tennessee. Ifølge kilden var dagen «absolutt perfekt».

- De ønsket seg alltid en liten, privat feiring med familie og nære venner, og det var det de fikk. Miley virker ekstatisk. Hun elsker hjemmet i Tennessee og var veldig glad for å ha seremonien der, sier kilden til magasinet.

NY DOKUMENTAR: Den tidligere Disney-stjerna, Miley Cyrus (20), har de siste månedene sjokkert en hel verden. 2. oktober viser MTV sin nye dokumentar der de har fulgt popstjerna det siste året. Video: MTV Vis mer

Forlovet to ganger

Det var i 2009, under opptakene av dramafilmen «The Last Song», der de for øvrig spilte kjærester, at duoen møttes for første gang.

De to fant raskt tonen både foran og bak kamera, men etter fire år som kjærester brøt superparet forlovelsen i september 2013.

Etter bruddet hadde duoen hete flørter på hver sin kant, og popstjerna, som blant annet avslørte at hun er panseksuell, har datet både gutter og jenter.

Rundt juletider i 2015 fant imidlertid duoen tilbake til hverandre, og da Miley gjestet «The Ellen DeGeneres Show», gratulerte TV-verten med at paret igjen var forlovet.