Miley Cyrus sjokkerer igjen - splitter naken

Den tidligere Disney-stjerna vil vise alt i sin nye musikkvideo.

(Dagbladet): I løpet av to uker har den tidligere Disney-stjerna Miley Cyrus klart å sjokkere med «twerking», vulgær VMA-opptreden og minimale sceneantrekk verden rundt.

Hun ble fort en stor «snakkis» i forrige uke da hun gnikket seg mot duettpartner Robin Thicke med tunga hengende ut av munnen.

Men nå topper hun det hele ved å kline med en hammer og kle seg splitter naken i sin nye musikkvideo til låta «Wrecking Ball».

Vil ha ny rekord Musikkvideoen som hadde premiere i går er regissert av Terry Richardson, som selvsagt har fått Miley til å kaste alt tøyet. Tidligere i sommer har det vært mye snakk om forgjengeren «We Can't Stop», og den andre singelen fra hennes kommende album «Bangerz» viser at det er en helt ny og mer provoserende Cyrus vi har med å gjøre.

Den tidligere Disney-stjerna skrever splitter naken på en svingende rivingskule syngende til sin nye popballade, noe som har fått verdenspressen til å reagere. 

Se hele videoen her.

I går postet hun linken til videoen på sin Twitter-konto med teksten:

«WreckTheRecord», som ifølge Billboard er en referanse til å få mest visninger på VEVO i løpet av 24 timer. Hennes forrige låt «We Can't Stop» knuste alle tidligere rekorder med hele 10,7 millioner visninger på en dag - før den ble toppet av One Directions sommerhit «Best Song Ever», som fikk 10,9 million visninger da den hadde premiere i juli.

I skrivende stund har «Wrecking Ball» fått over 12 million visninger på YouTube.

Skandalestjerna 20-åringen er ikke redd for å sjokkere og har fort blitt én av verdens største popstjerner, til tross for utallige skandaleoppslag de siste månende. Likevel tok pappa Billy Ray Cyrus (52) henne i forsvar etter hennes pinlige opptreden under den årlige prisutdelingen MTV Video Music Awards.

- Selvfølgelig kommer jeg alltid til å støtte Miley. Jeg gleder meg til å se henne når hun kommer hjem. Hun er fortsatt min lille jente, og jeg er fortsatt pappaen hennes, uansett hvordan dette sirkuset vi kaller showbusiness utspiller seg. Jeg elsker henne ubetinget, og det vil aldri endre seg, sa han til Entertainment Tonight, ifølge CBS.

MDMA og kokain På grunn av dårlig skjulte dopreferanser ble det også mye oppstyr da det kom fram at låta «We Can't Stop» handlet om narkotika. Til The Daily Mail innrømmet hun i tiden etter låta ble sluppet at spekulasjonene stemte.

- Jeg tror folk forstår at jeg har blitt voksen. Hvis du Googler meg får du se hva jeg holder på med - og da skjønner du hva sangteksten betyr, sa hun i intervjuet.