Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Miley Cyrus stilte som showets vertinne i bukseseler ... og ikke mye annet

MTV Video Music Awards

(Dagbladet): I natt gikk MTV Video Music Awards av stabelen i Los Angeles, og tradisjonen tro var antrekkene på prisutdellingen sjokkerende såvel som minimale.

I bresjen gikk, ikke overraskende, vertinne Miley Cyrus som stilte opp i lårhøye støvletter og bukseseler som knapt dekket noe som helst.

22-åringen hadde tydeligvis vært i det futuristiske hjørnet da hun valgte kveldens første antrekk, og blant annet Bustle.com trekker paralleller mellom hennes antrekk og den klassiske karakteren Barbarella som ble foreviget av Jane Fonda i filmen med samme navn fra 1968.

Selv om antrekket hennes kanskje var på kanten, synes tydeligvis produsentene av prisutdelingen av det var innafor. Ifølge TV 2 har de nemlig lagt på en tidsforsinkelse på livesendingen nettopp med tanke på at ting kan bli nødt til å sensureres.

Men showet er tross alt ikke bare antrekk, glitter og stas. Det blir også delt ut en og annen pris. Her er et lite knippe av prisvinnere:

Beste rockevideo: Fall Out Boy - Uma Thurman
Beste popvideo: Taylor Swift - Blank Space
Beste mannlige video: Mark Ronson feat. Bruno Mars - Uptown Funk
Beste hiphop-video: Nicki Minaj - Anaconda
Beste kvinnelige video: Taylor Swift - Blank Space
Beste video med et sosialt budskap: Big Sean ft. Kanye West og John Legend - One Man Can Change the World
Årets video: Taylor Swift ft. Kendrick Lamar - Bad Blood

I tilleg begravde Taylor Swift og Nicki Minaj stridsøksen. Sistnevnte mente i forkant av prisutdelingen av man måtte være «blond» for å ha sjansen til å vinne prisen for beste video, men det så ut til at ting igjen var i sin skjønneste orden.

Minaj var derimot ikke like rundt i kantene når det kom til vertinne Cyrus, og lirte av seg den ene kraftglosen etter den andre til 22-åringen som i et intervju med New York Times hadde hintet frampå om at hun synes Minaj var sutrete.

Blant de andre høydepunktene var da Kanye West imporviserte en takketale av det lange slaget, og avsluttet den med å annonsere sitt presidentkandidatur for 2020. Bare tanken på et presidentvalg med han og Trump som kandidater bør være nok til å få de fleste til å trekke på smilebåndet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media