UTEBLE: Miley Cyrus gikk selv ut på Instagram og beklaget for at hun ikke kunne delta på Teen Choice Awards likevel. Her er hun avbildet i forbindelse med et arrangement i New York tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
UTEBLE: Miley Cyrus gikk selv ut på Instagram og beklaget for at hun ikke kunne delta på Teen Choice Awards likevel. Her er hun avbildet i forbindelse med et arrangement i New York tidligere i år. Foto: NTB ScanpixVis mer

Miley Cyrus:

Miley Cyrus trakk seg fra Teen Choice i siste liten: - Hadde alle intensjoner om å stille opp

En rekke store stjerner valgte å melde pass.

(Dagbladet): Natt til mandag (norsk tid) var det duket for Teen Choice Awards i USC Galen Center i Los Angeles.

Prisutdelingen feirer årets prestasjoner innen popkultur, hvor vinnerne blir stemt fram av fans i alderen 13 til 19 år via ulike sosiale medier.

Arrangementer er kjent for å være en plattform hvor filmbyens unge stjerner er samlet for å hylle seg selv og hverandre. Ifølge Hollywood Reporter var det imidlertid flere store kjendiser som glimret med sitt fravær under nattas utdeling.

Miley Cyrus (24), som opprinnelig skulle motta Ultimate Choice Award - utdelingens gjeveste pris - trakk seg nemlig i siste liten.

Flere stjerner fraværende

På tross av at 24-åringen ble observert i forbindelse med lydsjekk tidligere på kvelden, var hun ikke å se da showet startet. Det var skuespiller og artist Victoria Justice som meddelte den overraskende nyheten om at Cyrus «ikke hadde anledning til å delta likevel».

Stjerner som Bruno Mars, Gal Gadot, Beyoncé, Zac Efron og Ariana Grande deltok heller ikke på prisutdelinga, til tross for at samtlige stakk av med hver sin pris.

Cyrus har i ettertid gått ut på Instagram og forklart hvorfor hun ikke var å se på scenen, slik det var planlagt.

- Til mine kjære fans og alle dere som ser på Teen Choice! Jeg vil takke dere fra bunnen av mitt hjerte for at jeg nå mottar Ultimate Choice Award. Jeg er så sykt lei meg for at jeg ikke kunne delta på showet, da jeg hadde alle intensjoner om å stille opp for å motta og feire denne prisen med dere, skriver Cyrus og skylder på at hun hadde satt opp en «urealistisk timeplan for seg selv».

Delte nyhet med fansen

Cyrus annonserer samtidig, muligens som et lite plaster på såret, at hun lanserer ny låt og musikkvideo førstkommende fredag.

- Jeg er såååå spent på å dele denne låten med alle dere. Jeg ser fram til å lage musikk resten av mitt liv, og jeg er takknemlig hver eneste dag dere lytter til musikken min.

GOD STEMNING: Det regnet bøttevis av konfetti fra taket mens Rita Ora svingte seg på scenen under nattas Teen Choice Awards. Foto: NTB Scanpix
GOD STEMNING: Det regnet bøttevis av konfetti fra taket mens Rita Ora svingte seg på scenen under nattas Teen Choice Awards. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sammen med rapperne Kyle (24) og Lil Yachty (19) var det artisten Rita Ora (26) som åpnet hele showet med sin nyeste låt «Your Song».

Da sangeren entret scenen, utbrøt det ellevill jubel fra publikum som ble dusjet i konfetti i løpet av opptredenen hennes.

11 nominasjoner

«One Direction»-stjernen Louis Tomlinson (25) underholdt også under prisutdelingen. Han inntok scenen med Bebe Rexha (27) og sammen framførte de låten hans «Back to You».

I tillegg var det også musikalske innslag fra svenske Zara Larsson (19), rapperen French Montana (32), hip hop-duoen Rae Sremmurd og britiske Clean Bandit.

SVENSK SENSASJON: Zara Larsson skuffet ikke fansen med sin framførelse. Foto: NTB Scanpix
SVENSK SENSASJON: Zara Larsson skuffet ikke fansen med sin framførelse. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dette var nittende gang Teen Choice Awards ble avholdt, og i løpet av den stjernespekkede kvelden ble det delt ut en rekke priser - hvor de gjeve statuettene er utformet som surfebrett.

Før showet startet hadde Selena Gomez hele 11 nominasjoner i kategorier som «Summer Song», «Female Artist» og «Changemaker», men ekskjæresten Justin Bieber lå hakk i hæl med ni i kategorier som «Electronic/Dance Song», «Latin Song» og «Male Hottie», ifølge E! News.

Flere hederspriser utdelt i løpet av natta

«Maroon 5», som består av Adam Levine (38), Jesse Carmichael (38), Mickey Madden (38), James Valentine (38), Matt Flynn (47) og PJ Morton (36), mottok prisen «Decade Award».

FLEIP: Maroon 5-frontmann Adam Levin spøkte og sa at bandet snart ville gi seg. Foto: NTB Scanpix
FLEIP: Maroon 5-frontmann Adam Levin spøkte og sa at bandet snart ville gi seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den populære gruppa unnlot å holde en tradisjonell lang takketale, og begynte i stedet å fleipe med hvor gamle de har blitt.

Vokalist, Adam Levine (38), uttalte til publikum at deres neste plate vil bli deres siste.

- Vårt sjette og siste album kommer ut i november.

Etter en liten stillhet begynte han å le.

- Jeg bare tuller. Vi kommer aldri til å forsvinne, gliste han, ifølge People.com.

R&B-stjernen Bruno Mars (31), som har solgt over 180 millioner singler verden over, fikk den prestisjefylte «Visionary Award» for sin innovasjon og sitt bidrag til musikkbransjen.

Han var i tillegg nominert i de seks kategoriene «Male Artist», «Choice Song: Male Artist», «Summer Song»,«R&B/Hip-Hop Song»,«Pop Song» og «Summer Tour».