HER ER DEN:  Miley Cyrus har fått ring på finger'n. Her er hun på flyplassen i Los Angeles denne uken. Foto: Stella Pictures
HER ER DEN: Miley Cyrus har fått ring på finger'n. Her er hun på flyplassen i Los Angeles denne uken. Foto: Stella PicturesVis mer

Miley Cyrus viste frem vintage-forlovelsesringen

- Han ønsket at den skulle være unik og spesiell.

(Dagbladet): I forrige uke ble det kjent at den australske skuespilleren Liam Hemsworth (22) har gått ned på kne og fridd til kjæresten Miley Cyrus (19).

Det unge paret er oppi skyene forelsket, og People kan avsløre at det ikke er snakk om en hvilken som helst forlovelsesring som Hemsworth har funnet til sin kjære:

- Han ønsket noe unikt til henne. En vakker og spesiell ring, forteller kjendissmykkedesigner Neil Lane til nettstedet.

Fra 1800-tallet Ifølge Lane skal den kommende brudgommen ha brukt tid på å finne den perfekte ringen, og valget falt til slutt på en med en 3.5 karats diamant og 18 karat gull.

Ringen bærer preg av å være vintage.

- Diamanten ble håndslipt på slutten av 1800-tallet, og er unik i dens originale form. På den tiden var ingen diamanter like, og de ble alle håndslipt igjen og igjen, men denne er fascinerende å se på fordi den ikke har blitt gjort noe med siden den ble håndslipt den første gangen. Det synes jeg er veldig romantisk å tenke på, sier Lane.

Stolte foreldre På mikrobloggnettstedet Twitter florerer det av gratulasjonsmeldinger, og også 19-åringens foreldre har gitt uttrykk for sin glede over at deres unge datter nå skal smies i hymens lenker:

«Alt jeg har ønsket meg som far er å se mine barn oppnå deres drømmer. Å finne glede, tilfredshet og èn dag ekte kjærlighet», tvitret faren Billy Ray Cyrus.

 VINTAGE:  Ringen er av 18 karat gull og har en 3.5 karats diamant. Foto: Stella Pictures
VINTAGE: Ringen er av 18 karat gull og har en 3.5 karats diamant. Foto: Stella Pictures Vis mer

Mamma Tish Cyrus (45) er også glad på datteren og den kommende svigersønnens vegne:

«Wow! Så mye kjærlighet som spres til Milet og Liam er bare fantastisk! Er så glad for min elskede datter og hennes livs kjærlighet!».

For noen uker siden smykket barnestjernen puppene sine med eksklusive «juveler», men nå er det altså ringen på fingeren som får all oppmerksomheten.

 UT PÅ TUR:  Det er ikke vanskelig å spotte den store diamantringen på Mileys finger. Foto: Stella Pictures
UT PÅ TUR: Det er ikke vanskelig å spotte den store diamantringen på Mileys finger. Foto: Stella Pictures Vis mer