Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Sheryl Sandberg:

Milliardær forlovet

50-åringen avslører forlovelse fem år etter ektemannens tragiske dødsulykke.

AVSLØRER FORLOVELSE: Driftsjef i Facebook Sheryl Sandberg er blitt forlovet med sin kjære Tom Bernthal. Det avslører hun selv på Instagram. Foto: NTB Scanpix
AVSLØRER FORLOVELSE: Driftsjef i Facebook Sheryl Sandberg er blitt forlovet med sin kjære Tom Bernthal. Det avslører hun selv på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den amerikanske driftssjefen i Facebook og milliardæren, Sheryl Sandberg (50), er blitt forlovet med kjæresten Tom Bernthal. Det melder flere amerikanske medier, deriblant E! News.

Ifølge Forbes er 50-åringens nettoformue på svimlende 1,6 milliarder amerikanske dollar.

Forretningskvinnen avslører selv den gledelige nyheten om forlovelsen i form av et innlegg på Instagram.

- Forlovet! Tom Bernthal, du er mitt alt. Jeg kunne ikke ha elsket deg mer, skriver 50-åringen til et svart-hvitt bilde av seg selv og forloveden.

Sandberg var tidligere gift med avdøde Dave Goldberg. Han gikk bort som følge av hjerterelaterte problemer under en familieferie i Mexico i 2015. Bernthal og Goldberg fikk to barn sammen.

Ble introdusert av tidligere svigerbror

50-åringen ble i de seinere år introdusert for Tom Bernthal av sin tidligere svigerbror Rob Goldberg. Bernthal er grunnlegger og administrerende direktør for det strategiske konsulentbyrået Kelton Global.

Duoen har datet siden våren i fjor, men har altså nå tatt forholdet et steg videre. Rob Goldberg, som introduserte paret for hverandre, forteller at paret fikk et øyeblikkelig bånd over å være foreldre. Sandberg har en sønn og ei datter, mens Bernthal har tre barn.

- De ser begge verden på samme måte. Barna deres er førsteprioritet. De blander familiene, og livene deres, og det beviser hvor forelsket de er. De bygger ei framtid sammen, sier Goldberg til People.

DETALJER: I desember i 2018 kunne Tiril Sjåstad Christiansen fortelle at hun og kjæresten Stian Lauritzen var forlovet. Nå avslører 24-åringen detaljer rundt forlovelsen med Dag Otto Lauritzens sønn. Video: Øystein Sæthre. Reporter: Marie Røssland. Foto: Privat Vis mer

Videre forteller Goldberg at han visste at Bernthal var på utkikk etter noen å dele livet sitt med etter skilsmissen med ekskona, og at familien er overlykkelig for at de fant hverandre.

- Begge har gått gjennom tap, og bare fordi du har gått gjennom tap, betyr ikke det at du ikke har rett til lykke og glede igjen. De kom begge ut av vanskelige tider i livet, fremdeles lykkelige og motiverte for å gjøre livet deres bedre, og barna deres sitt liv bedre, fortsetter Sandbergs tidligere svoger til People.

FORLOVET: Den svenske toppbloggeren Angelica Blick fikk seg en overraskelse da kjæresten plutselig gikk ned på kne. Video: @angelicablick. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Hvis jeg kunne, ville jeg bare datet Dave

Som tidligere nevnt opplevde Sandberg å miste ektemannen i en dødsulykke i 2015.

Til tross for at hun uttalte til People at hun så vidt kom seg gjennom dagene etter mannens dødsfall, var hun åpen om å komme seg videre og oppmuntret kvinner i samme situasjon til å gjøre det samme.

- Menn dater tidligere, de dater mer og kvinner blir dømt mer. Og, du vet, åpenbart er det veldig urettferdig. Jeg tror jeg hjelper folk med å huske på at dating, for dem som ønsker å gjøre det, er en del av å komme seg videre og det er et alternativ B. Hvis jeg kunne, ville jeg bare datet Dave. Jeg tok det valget. Det ble bare tatt vekk fra meg, uttalte Sandberg til The Guardian i 2017.