Sheryl Sandberg:

Milliardær forlovet

50-åringen avslører forlovelse fem år etter ektemannens tragiske dødsulykke.

AVSLØRER FORLOVELSE: Driftsjef i Facebook Sheryl Sandberg er blitt forlovet med sin kjære Tom Bernthal. Det avslører hun selv på Instagram. Foto: NTB Scanpix
AVSLØRER FORLOVELSE: Driftsjef i Facebook Sheryl Sandberg er blitt forlovet med sin kjære Tom Bernthal. Det avslører hun selv på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den amerikanske driftssjefen i Facebook og milliardæren, Sheryl Sandberg (50), er blitt forlovet med kjæresten Tom Bernthal. Det melder flere amerikanske medier, deriblant E! News.

Ifølge Forbes er 50-åringens nettoformue på svimlende 1,6 milliarder amerikanske dollar.

Forretningskvinnen avslører selv den gledelige nyheten om forlovelsen i form av et innlegg på Instagram.

- Forlovet! Tom Bernthal, du er mitt alt. Jeg kunne ikke ha elsket deg mer, skriver 50-åringen til et svart-hvitt bilde av seg selv og forloveden.

Sandberg var tidligere gift med avdøde Dave Goldberg. Han gikk bort som følge av hjerterelaterte problemer under en familieferie i Mexico i 2015. Bernthal og Goldberg fikk to barn sammen.

Ble introdusert av tidligere svigerbror

50-åringen ble i de seinere år introdusert for Tom Bernthal av sin tidligere svigerbror Rob Goldberg. Bernthal er grunnlegger og administrerende direktør for det strategiske konsulentbyrået Kelton Global.

Duoen har datet siden våren i fjor, men har altså nå tatt forholdet et steg videre. Rob Goldberg, som introduserte paret for hverandre, forteller at paret fikk et øyeblikkelig bånd over å være foreldre. Sandberg har en sønn og ei datter, mens Bernthal har tre barn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer