Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Paris Hilton forlovet:

Milliardærarvingen har forlovet seg med sin nye kjæreste

Chris Zylka gikk ned på kne mens paret feiret nyttår i Aspen.

NYFORLOVET: Paris Hilton går inn i 2018 som forlovet med skuespillerkjæresten Chris Zylka. Foto: Samantha Deitch/BFA/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
NYFORLOVET: Paris Hilton går inn i 2018 som forlovet med skuespillerkjæresten Chris Zylka. Foto: Samantha Deitch/BFA/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I 2005 var den norskættede milliardærarvingen Paris Hilton (36) forlovet med den greske shippingarvingen Paris Latsis (38), men lykken ble kortvarig og forlovelsen brutt etter få måneder.

Nå frister Hilton imidlertid lykken som trolovet igjen, med sin nye kjæreste, «The Leftovers»-stjerna Chris Zylka (32).

Overfor People bekrefter hotellarvingen nemlig at de to har forlovet seg.

- Jeg er så lykkelig over å være forlovet meg mitt livs kjærlighet. Han er min beste venn. Jeg har aldri følt meg lykkeligere. Han er perfekt for meg på alle måter og et bevis på at eventyr er virkelige!

Frieriet fant sted i et av stjernenes mest yndede reisemål vinterstid, nemlig skieldoradoet Aspen i Colorado.

Kjærester i ett års tid

Forholdet deres ble først kjent i februar 2017, da Hilton tok med seg Zylka til New York for å feire hennes 36-årsdag.

I en video fra festen på Instagram, kan man se at han overrekker henne en diger kake mens resten av gjestene synger bursdagssangen for henne. Hilton skal også ha delt en Snapchat-video hvor de kysser, ifølge UsWeekly.

I tillegg til å være arving i den styrtrike Hilton-familien har Paris Hilton vært et kjent navn siden en privat sexfilm havnet på avveie i 2004.

Siden har hun blant annet gjort suksess sammen med Nicole Richie (36) i TV-serien «The Simple Life».

I 2013 dukket Paris også opp som gjesteprogramleder i TV3s realityserie «Paradise Hotel».

- Jeg gleder meg til å være med i norske «Paradise Hotel», fortalte Hilton til Se og Hør, som var til stede da hotellarvingen møtte programleder Triana Iglesias.

Var brudepike for lillesøsteren

Det er ikke kjent når Paris Hilton vil gå opp kirkegulvet, men milliardærarvingen vil neppe spare på dollarene når hun og Hollywood-kjæresten gir hverandre sitt «ja».

Hun vil nok også ha fått flere gode ideer fra sin søster Nicky Hiltons (34) storslagne bryllup i kongelige omgivelser i 2015.

Paris var brudepike da lillesøsteren giftet seg med James Rothschild (32) i Kensington Palace i London. Bryllupet ble holdt i et selskapslokale i slottshagen, som er kjent som «The Orangery».

Paret og gjestene bodde på luksushotellet Claridge's like i nærheten.

Det var faren til Nicky og Paris, Richard Hilton (61), som fulgte datteren opp kirkegulvet. Bruden hadde på seg en kjole fra den kjente designeren Valentino til en verdi av en halv million kroner.

Og det var ikke bare bruden som tok pusten fra gjestene. Storesøster Paris var iført en lekker, lyseblå kjole fra merket «Alice + Olivia», og lot sine lange lyse lokker falle fritt over skuldrene.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!