Katharina Andresen:

Milliardærdatteras hund rammet av sykdom

- Ta hånd om hundene deres!

BEKYMRET: Katharina G. Andresen forteller at hunden hennes er blitt rammet av sykdom. Det kommer i kjølvannet av et utbrudd som nå har ført til flere hundedødsfall i Oslo-området. Foto: Andreas Fadum
BEKYMRET: Katharina G. Andresen forteller at hunden hennes er blitt rammet av sykdom. Det kommer i kjølvannet av et utbrudd som nå har ført til flere hundedødsfall i Oslo-området. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tida har flere hunder i Oslo-området dødd etter å ha blitt smittet av en hittil ukjent sykdom. For bekymrede dyreeiere er situasjonen naturligvis svært skremmende. En av dem som etter alt å dømme har blitt rammet av utbruddet, er hunden til Ferd-arving Katharina G. Andresen (24).

Onsdag delte hun et bilde av sin bulldog Tycho på Instagrams historiefunksjon, hvor 24-åringen meddelte at «lille vennen er blitt smittet», etterfulgt av en trist emoji.

Ifølge veterinærkjeden AniCura viser sykdommen seg gjennom blodig diaré og/eller oppkast, samt raskt forverret allmenntilstand. For flere av hundene som er blitt rammet, har sykdomsforløpet vært på ned mot 24 timer fra symptomene har dukket opp til døden inntraff.

- Får intravenøs

Ut fra Andresens beskrivelser, kan Tychos symptomer stemme med ovennevnte sykdom.

«Tycho har diaré m/blod og mangler en del veske, men er stabil. Han skal være på klinikken i hele morgen og få intravenøs. Men ellers i et nogenlunde godt humør», skrev Andresen natt til torsdag.

Artikkelen fortsetter under:

Selv om det jobbes på spreng, er det foreløpig uklart om det er et virus eller en bakterie som forårsaker sykdommen. Dyrleger mener imidlertid at det raske forløpet kan tyde på at det er et virus.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer