«Exit»

Milliardæren dukket opp i «Exit»

La du merke til Norges rikeste i NRK-serien?

PÅ SETT: Gustav Magnar Witzøe gjør en gjesteopptreden i sesong to av «Exit». Foto: Frematle/NRK
PÅ SETT: Gustav Magnar Witzøe gjør en gjesteopptreden i sesong to av «Exit». Foto: Frematle/NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag kom sesong to av «Exit», serien som i 2019 ble NRKs mest strømmede serie. Selv om man denne gangen er forberedt på dop, damer og drama, dukker det kanskje opp noen overraskelser underveis.

Blant temaene i serien er innsidehandel, og de fire karene får informasjon om laksehandel som kan skaffe dem klirrende mynt i kassa.

HEVN: Jon Øigardens karakter Jeppe blir ikke blid når han kommer hjem og buster kona i å være utro i «Exit»-premieren. Video: Rød Løper/NRK Vis mer

Da er det kanskje på sin plass å få med seg eieren av et av verdens største lakseoppdrettsselskap.

Gullmalt

Norges rikeste mann, laksearvingen Gustav Witzøe (27), er nemlig den som tilsynelatende er vert for maskeradefesten hvor seriens karakterer får sitt samlingspunkt.

Han ønsker finansfruene Hermine, Celine og Tomine velkommen til den store hagefesten. Malt i gull ser vi ham også skue over gjestene. Ellers gjør ikke milliardæren stort ut av seg, og han har heller ikke noen replikker i scenen.

MASKERADEFEST: Norges rikeste mann er gullmalt i en av sesongens episoder. Foto: Skjermdump/NRK
MASKERADEFEST: Norges rikeste mann er gullmalt i en av sesongens episoder. Foto: Skjermdump/NRK Vis mer

Gustav Witzøe ønsker ikke å kommentere saken.

Witzøe ble i fjor oppført med en formue på 20,9 milliarder kroner for 2019. Faren hans, Gustav Witzøe senior, startet Salmar i 1991. Witzøe junior tok over farens eierandeler i 2013.

Den unge milliardæren har de siste åra satset på en modellkarriere. Han har også de siste åra blitt sett på røde løpere, og har for alvor tatt sin plass i kjendisverdenen.

Mediesky

Witzøe jr. vokste opp på Frøya i Trøndelag, der familiebedriften holder til.

Han er relativt mediesky, og det er stort sett på Instagram han lar folk få et innblikk i livet sitt. I Dagbladet Magasinet kunne han imidlertid fortelle at han hadde sittet i fengsel.

I russetida ble han tatt i 116 kilometer i timen i 60-sonen på vei hjem, under en forbikjøring. Han ble dømt til to ukers fengsel, og sonet dommen som pallespikrer i Verdal fengsel det året han var 20.

- En rar opplevelse. Litt som en konfirmasjonsleir. Men jeg følte meg skitt da det skjedde. Det var ordentlig kjipt. Nå kjører jeg betraktelig roligere, uttalte han da.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer