Milliardærfamilie i flykrasj

Tidligere Nascar-fører, Dale Earnhardt Jr., og familien ble sendt til sykehus etter en dramatisk flykrasj som endte med at privatflyet tok fyr.

FLYKRASJ: Torsdag kveld var mangemilliardær Dale Earnhardt Jr., kona Amy og deres 15 måneder gamle datter involvert i en dramatisk flykrasj. Video: CNN. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag ettermiddag lokal tid satt mangemilliardær og tidligere Nascar-fører, Dale Earnhardt Jr. (44), kona Amy og deres 15 måneder gamle datter om bord i et fly som var involvert i en dramatisk ulykke.

Ulykken fant sted på Elizabethton Municipal Airport i Tennessee da milliardærens privatfly kjørte utenfor rullebanen og tok fyr like etter klokka 15.40, opplyser Den føderale luftfarsadministrasjonen, ifølge The Tennessean.

- Da våre enheter ankom stedet, kom det kraftige flammer fra flyet, sier brannsjef Barry Carrier til WJHL og opplyser at brannen varte i omkring 20 minutter.

Carrier opplyser at Earnhardt Jr. pådro seg letter skader i flykrasjen.

Søstera bekrefter

I tillegg til Earnhardts familie, var også familiehunden samt to piloter om bord i flyet. I en Twitter-melding bekrefter Dales søster, Kelley Earnhardt, at broren og hans familie var involvert i ulykken.

- Alle er trygge og har blitt transportert til sykehuset for videre undersøkelser. Vi har ikke ytterligere opplysninger på nåværende tidspunkt, skriver hun.

Flyet av typen Cessna Citation 680 står registrert på racinglaget som Earnhardt Jr. er deleier av.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer