Celina Midelfart og Tor Olav Trøim:

Milliardærparet søker barnevakt og renholder

Utlyser stilling på Finn.no

UTLYSER STILLING: Celina Midelfart og forloveden Tor Olav Trøim (56) har utlyst en stilling som barnevakt og rengjører til deres felles hjem på Frogner i Oslo. Her er paret avbildet i 2013 i bryllupet til prinsesse Madeleine og Chris O`Neill i Sverige. Foto: NTB scanpix
UTLYSER STILLING: Celina Midelfart og forloveden Tor Olav Trøim (56) har utlyst en stilling som barnevakt og rengjører til deres felles hjem på Frogner i Oslo. Her er paret avbildet i 2013 i bryllupet til prinsesse Madeleine og Chris O`Neill i Sverige. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Celina Midelfart (46), datter av avdøde Finn-Erik Midelfart, tok etter hans død over familiebedriften Midelfart & Co i 1995, og har siden gjort stor suksess som forretningskvinne.

Når det kommer til privatlivet holder Midelfart imidlertid kortene tett til brystet. Selv om hun er mediesky, er hun likevel en av Norges mest profilerte forretningskvinner.

Det ser i hvert fall ikke ut til at 46-åringen lider noen nød når det kommer til penger og rikdom. Ifølge Dagens Næringsliv håvet Midelfart inn hele 170 millioner kroner i 2017 med investeringsselskapet Midelfart Capital.

I dag er hun forlovet med næringslivsleder Tor Olav Trøim (56), som hadde en formue på omtrent én millard kroner ved årsskiftet 2016/2017. Dette ifølge Dagens Næringsliv, som henviste til Kapitals liste over Norges 400 rikeste.

Paret holder til i London sammen med sønnen Olav (8), men nå kan det se ut til at de har planer om å flytte tilbake til Norge, nærmere sagt Frogner i Oslo.

Utlyser stilling

I en stillingsannonse utlyst på Finn.no står det at paret søker etter en rengjører/barnevakt til sitt felles hjem på Frogner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.