Eve Jobs:

Millionærarving overrasker

- Jeg kan ikke sette ord på hvor ekstraordinær denne kolleksjonen er, sier kjendisdattera.

STJAL SHOWET: Den forholdsvis ukjente kjendisdattera stjal showet på catwalken. Foto: Splash News/NTB
STJAL SHOWET: Den forholdsvis ukjente kjendisdattera stjal showet på catwalken. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Publisert

Denne måneden er det ti år siden Steve Jobs, den verdenskjente Apple-gründeren, gikk bort som følge av kreftsykdom.

Han etterlot seg kona Laurene Powell Jobs (57) og de fire barna Lisa Brennan-Jobs (43), Reed (30), Erin (26) og Eve (23). Millionærarvingene har levd en skjermet tilværelse - både før og etter at Apple-gründeren gikk bort.

De siste åra har imidlertid yngstejenta i familien gjort seg bemerket, noe hun også gjør under moteuka i Paris denne uka.

- En ære

Den 23 år gamle kjendisdattera gikk på catwalken for motehuset Coperni, i en grønn topp med solbriller, et svart glitterkjørt og sandaler til. På den samme visningen gikk også blant andre Gigi Hadid.

MOTEUKA: Eve var blant modellen under moteuka i Paris. Foto: Splash News/NTB
MOTEUKA: Eve var blant modellen under moteuka i Paris. Foto: Splash News/NTB Vis mer

«Jeg kan ikke sette ord på hvor ekstraordinær denne kolleksjonen er. Det var en ære å få være en del av visjonen Coperni. Gratulerer til min elskede Arnaud Valiant, Sébastien Meyer og hele teamet», skriver hun på Instagram.

I kommentarfeltet hylles hun av sine 230 000 følgere.

Mens Eve nå altså har gjort seg bemerket under moteuka, er det som regel hest det går i for den 23 år gamle arvingen.

Har familien i ryggen

Ifølge Business Insider er 23-åringen også den som slekter mest på sin berømte far. Det kom fram i biografien «Steve Jobs», ført i pennen av Walter Isaacson.

Hennes avdøde far skal ha beskrevet dattera som «viljesterk, morsom og et fyrverkeri av en jente».

KJENDISDATTER: Den svenske Hollywoodfruen Siv Cotton viser gledelig fram sin «up and coming» datter Charlize på sosiale medier. Vis mer

Business Insider skrev blant annet at hun har imponert i sprangridning verden over, og at hun har mottatt en rekke utmerkelser for sine bragder.

At hestesport kan være et pengesluk, er likevel allment kjent. Ifølge Fox News har Eve Jobs imidlertid full støtte fra familien, der moren har lagt alt til rette for at hun kan satse stort.

Laurene gikk nemlig til innkjøp av en ranch i Florida i 2016 for den nette sum av 15 millioner dollar, hvor dattera får boltre seg fritt på eiendommen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer