Europris-arving Maria Høili:

Millionærarving selger brukte bikinier på Finn: - Godt vaska

Maria Høili (33) kvitter seg med materielle verdier før hun forlater Norge. 

SELGER UNNA TRENINGSTØY OG BIKINIER: Maria Høili (33) flytter neste år til USA. Nå rydder hun unna garderoben, og tilbyr bikinier, treningstøy og designerklær på nettet. Foto: Jørgen Olin 
SELGER UNNA TRENINGSTØY OG BIKINIER: Maria Høili (33) flytter neste år til USA. Nå rydder hun unna garderoben, og tilbyr bikinier, treningstøy og designerklær på nettet. Foto: Jørgen Olin  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet):: Millionærarving Maria Høili (33), datter av Europris-gründer Terje Høili, har nå bestemt seg for å forlate Norge og vende snuten mot Nord-Amerika.

Mer spesifikt er det på Venice Beach i Los Angeles at Høili skal slå seg ned. Til Dagbladet fortalte hun da at familien hadde fått muligheter i USA de ikke kunne takke nei til.

Det betyr at hun måtte kvitte seg med ranchen i Lier, som nå ligger ute til salgs for 38 millioner kroner. Til den prisen får man både alpakkaer i hagen, to hus, hestegård og låve.

Nå skaper Høili overskrifter igjen. Denne gangen selger hun brukte bikinier på salgsnettstedet Finn. Pris? 10 000 kroner for en av arvingens egne «forundringspakker».

- Godt vaska

Det var TV 2 som først omtalte saken her til lands. 33-åringen, som er oppført med drøye 76 millioner kroner i formue, selger nå unna klær for hun reiser til USA.

Til sammen har hun laget tre forundringspakker bestående av designerklær, men de inneholder også blant annet bikinier og treningstøy.

- Alt er ting jeg har brukt selv. Jeg var ikke klar over at bikiniene skulle få så mye oppmerksomhet. For meg er det et stort skille mellom bikinier og undertøy. Ja, ja, de er heldigvis godt vaska, forteller hun til Dagbladet og ler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer