Chris O'Neill:

Milliongjeld for prinsessas mann

Gjelda til Chris O'Neills selskap sank kraftig i fjor, men er fortsatt ingen inntektskilde for han og prinsesse Madeleine.

GJELD: Chris O'Neill startet nytt selskap etter å ha giftet seg med prinsesse Madeleine i 2013. Mens gjelda har sunket er det så langt ingen inntektskilde for familien. Foto: NTB scanpix
GJELD: Chris O'Neill startet nytt selskap etter å ha giftet seg med prinsesse Madeleine i 2013. Mens gjelda har sunket er det så langt ingen inntektskilde for familien. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er vanskelig å se for seg hva man selv ville valgt dersom man ble tilbudt kongelig tittel. Det var nemlig tilfelle da prinsesse Madeleine av Sverige (38) giftet seg med finansmannen Christopher O'Neill (46) for sju år siden.

Chris O'Neill, som mange kjenner ham som, valgte å beholde etternavnet sitt, og i 2018 avslørte han hvorfor han ikke ønsket å ta imot prinsetittelen.

Chris ble født i London, til amerikanske foreldre, på midten av 1970-tallet. Faren hans var investor, og sønnen skulle fort gå i familiens fotspor. Han har blant annet jobbet som finansrådgiver for rike klienter, noe han tjente gode penger på i sin tid.

Da han møtte prinsessa, måtte han derimot velge. Som inngift i et kongehus, må man som regel velge bort sitt tidligere liv til fordel for det nye. O'Neill bestemte seg fort for at det ikke var noe valgmulighet.

Han sa at han hadde en samtale med Sveriges konge og dronning, der han bestemte seg for å ikke ta prinsetittelen til navnet sitt. Han ville heller fortsette som forretningsmann.

Milliongjeld

Søndag skriver imidlertid svenske Expressen at 46-åringens selskap, Wilton Payments, som han startet etter bryllupet med Madeleine, ikke har vært en inntektskilde for O'Neill og familien så langt.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer