«Luksusfellen»:

Milliongjeld med eksen: - Ond sirkel

Eksparets tidligere forbruk gir programlederne bakoversveis.

TÅREVÅTT: 27-åringen får kjeft av programlederene etter svimlende forbruk. Video: Viaplay / Rød Løper. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I onsdagens episode av «Luksusfellen» får seerne innblikk i økonomien til den 27 år gamle helsefagarbeideren Iselin. Hun deler gjeld med sin tidligere ektemann, og med billån, forbrukslån og kredittkort skylder de tre banker totalt 1 644 594 kroner.

- Vi brukte mye penger på å spise ute og ferier som vi egentlig ikke hadde råd til på kreditt, innrømmer Iselin i episoden.

- Ond sirkel

Det hele startet for rundt sju år siden, da Iselin var 20 år gammel. Eksparet hadde planene klare: Hun skulle jobbe og kjæresten skulle studere.

Etter kort tid ble Vear-kvinnen sykmeldt.

- Da tenkte vi ikke på å ta kontakt med Nav eller familie, vi skulle klare oss selv og alt det der. Han satt da med studielån som ikke fikk dekket husleia en gang, forklarer hun overfor Dagbladet, og utdyper:

- Det ble det en ond sirkel. Hva gjør du når du ikke har penger på konto? Jo, du bruker kredittkort. Hva gjør du når kredittkortet er tomt? Du tar et nytt et. Når man sitter i en sånn situasjon tenker man ikke lenger enn nesetippen.

Å dele gjelda med eksmannen har ikke vært enkelt for helsefagarbeideren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer