Lisa Marie Presley:

Milliongjeld, rus og kjærlighetsdrama. Slik gikk det galt for Elvis' datter

Den famøse datteren drukner i gjeld.

VANSKELIG: I 2016 søkte Michael Lockwood og Lisa Marie Presley om skilsmisse. Prosessen pågår fortsatt, på grunn av økonomiske problemer, overgrepsanklager og uoverensstemmelser. Foto: NTB Scanpix
VANSKELIG: I 2016 søkte Michael Lockwood og Lisa Marie Presley om skilsmisse. Prosessen pågår fortsatt, på grunn av økonomiske problemer, overgrepsanklager og uoverensstemmelser. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En skulle kanskje tro at økonomien var sikret i flere år dersom man er barn av en av verdens mest populære artister. For Lisa Marie Presleys del, datter av rockekongen Elvis som hun er, stemmer det derimot ikke.

Den 50 år gamle rockedattera var artistens eneste arving, og fikk på 25-årsdagen sin i 1993 overta en formue på drøyt en milliard kroner. Da Elvis døde i 1977, var formuen hans bare verdt nærmere 50 millioner, men ved hjelp av hans foreldre og ekskone vokste den sakte, men sikkert tilbake til gigantisk størrelse.

Originalsummen er det svært lite igjen av. Som følge av dårlige investeringer, angivelig gjort av finansrådgiveren hennes, og at hun solgte over 85 prosent av farens selskap i 2004, er Lisa Marie i dag verdt nesten ingenting. Og mens 50-åringen drukner i gjeld, har eksmannen hennes gått rettens vei for å kreve penger han mener hun skylder ham i advokatutgifter.

Paret gikk hver til sitt i fjor sommer, etter å ha vært gift i hele ti år. Nå må hun betale saksomkostningene på nærmere 800 000 kroner, slo dommer Patrick Cathcart fast i retten tidligere i år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer