«Bloggerne»:

- Min drøm er fem barn

I høstens sesong av «Bloggerne» får man følge den nye bloggeren Monica Nyhus' fjerde graviditet. 32-åringen utelukker ikke et femte barn.

DEBUTANTER: Monica Nyhus er ny TV 2-blogger, og hun og ektemannen Christoffer får seg et sjokk i første episode. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Denne uka hadde den 13. sesongen av realityserien «Bloggerne» premiere på TV 2. I høstens sesong møter vi en rekke kjente influensere og gamle «Bloggerne»-travere, deriblant Caroline Berg Eriksen (33) og Martine Lunde (24).

Mer ukjent er nok Monica Nyhus (32), som sammen med Emma Ellingsen (18), er to nye profiler denne sesongen. Sammen med ektemannen Christoffer Nyhus (33) viser hun fram livet som firebarnsmor utenfor Kristiansand.

Seerne stifter bekjentskap med familien Nyhus - som til og med har sin egen Instagram-konto - allerede i andre episode, og da blir man vitne til at Monica viser fram en positiv graviditetstest til ektemannen, som går under kallenavnet Chris.

I høst får TV-seerne følge 32-åringen gjennom hennes fjerde svangerskap. Lille Emily kom til verden i juli i år. Ekteparet Nyhus har også de tre guttene Leonel (6), Matheo (5) og Emilio (3).

De fleste vil nok tenke at fire barn er mer enn nok, men den blide kristiansanderen har ingen planer om noe babystopp med det første. Den ferske «Bloggerne»-profilen har nemlig alltid hatt en drøm om å få fem barn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer